Trabzon'da muhteşem 23 Nisan konseri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konseri düzenlendi.

Trabzon'da muhteşem 23 Nisan konseri

TRT Trabzon Müdürlüğü tarafından düzenlenen, Trabzon Radyosu THM, TSM ve Çok Sesli Çocuk Korosu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konseri tek kelimeyle muhteşemdi. 

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserlerin ilk bölümünde TRT THM Çocuk Korosu sahne aldı. Müzik öğretmeni Arzu Satır yönetimindeki koro birbirinden güzel türküler seslendirdi. 

İkinci bölümde ise bu kez müzik öğretmenleri Cemal Zihni Erenel ve Serdar Okur yönetimindeki TSM Çocuk Korosu görücüye çıktı. 

Programın son bölümünde ise Çok Sesli Çocuk Korosu piyanoda Dilek Dinçer, öğretmenleri Müzeyyen Gökdemir ve Ayşegül Ergene yönetiminde yine birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Her üç koroda ayakta alkışlanırken, minik öğrenciler performanslarıyla göz doldurdu. Programın sonunda TRT Trabzon Müdürü Sami Serdar Şişman, Müdür Yardımcısı Erdoğan Topçu ve Korolardan sorumlu yayın şefi Mustafa Güler tarafından şeflere çiçek ve plaket takdim edildi. 

TRT’nin çocuklarından 23 Nisan Konseri

TRT’nin çocuklarından 23 Nisan Konseri

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler