Trabzon'da göz kamaştıran sergi

Ortahisar İMKB MTAL Grafik ve Fotoğrafçılık alanında göz kamaştıran sergi.

Trabzon'da göz kamaştıran sergi

Trabzon Ortahisar İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Alanı Öğrencilerinin yıl içinde yapmış oldukları çalışmalardan oluşan yıl sonu sergisi ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Serginin açılışına Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Süleyman Adıgüzel, Trabzon Matbaacılar, Ciltçiler ve Kırtasiyeciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Özcelep, Ticaret Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Tolga Avcı, Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD) Trabzon İl Başkanı Ahmet Salih Kırımlıoğlu, Trabzon Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Müzik Öğretmenliği Bölümü Prof.Dr. Cahit Aksu, Okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. 

Müdür Vekili Süleyman Adıgüzel, “Başta idarecilerimiz olmak üzere emeği geçen Grafik ve Fotoğraf Alanı öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum”dedi. 

Sergide, gazete ve dergi tasarımı, afiş çalışmaları, kurumsal kimlik çalışmaları (logo, antetli kağıt, kartvizit, zarf tasarımı, dosya tasarımı vb.), broşür, ambalaj tasarımı, fincan ve tişört tasarımları, desen çalışmaları, illüstrasyon çalışmaları, guaj boya çalışmaları ve nokta çizgi çalışmalarına yer verildiğini belirten Okul müdürü Lütfiye Kul, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. 

10.Sınıf, 11.Sınıf ve 12.Sınıf öğrencilerinin tasarımlarının yer aldığı yıl sonu sergisi ziyaretçilerin büyük beğenisini topladı.

Müzik Bölümü öğrencileri tarafından güzel bir müzik dinletisi sunuldu.

Sergi 6 Mayıs 2019 Pazartesi’ne kadar ziyarete açık olacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Kültür/sanat