Sümela'nın şifresi 3 günde rekora koştu

Sümela'nın şifresi 3 günde rekora koştu.

Sümela'nın şifresi 3 günde rekora koştu

7 Nisan’da vizyona giren Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” sinemasever tarafından ilgi gördü.


Yönetmen Adem Kılıç’ın çekmiş olduğu ve senaristi Yılmaz Okumuş ile oyuncular Çetin Altay, Salih Kalyon, Eren Hacısalihoğlu, Buket Çelik, Ruhi Sarı, Timur Ölkebaş, Ayşegün Günay, Seymen Aydın, Hidayet Erdinç ve Yeşim Alıç rol aldığı sinema filmi izleyicilerin hafta sonu yoğun ilgisi ile karşılaştı. 257 salonda aynı anda gösterime giren  Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel” 3 günde 71 bin izleyiciye ulaştı.
 
İŞTE FİLMİN HİKAYESİ
 
Cünyor Temel, tıpkı babası Temel Sözer gibi kısmetsiz ve hayalperest bir Trabzonludur. Babasından kalan 10 milyon lira borcu, reddi miras şansı varken 'bari öteki dünya da alacaklılarla boğuşmasın' diye kabul eden Cünyor Temel, şehrin en büyük müteahhiti Cemal Karkas'ın Arap ortağı Cabir El Kurabiyye ile birlikte girdiği Hamsiland Towers inşaatına karşı çıkmaktadır. Çünkü bu inşaat, Trabzon ve Trabzonsporlular için çok önemli olan tarihi bir semt sahasının üzerine kurulacaktır. Şehrin geri kalanı gibi sessiz kalmayı reddeden Cünyor Temel, arkadaşları Şato ve Oğuzubillah ile birlikte bu inşaatı durdurma ve tarihi önemdeki bu toprak sahayı kurtarma planı yaparlar. Plan; Cabir El Kurabiyyye'yi kaçırmak, onu kimsenin bulamaması için Trabzon yaylalarında birkaç gün misafir etmek, bu süre de Temel'in Cabir El Kurabbiye kılığına girerek, Cemal Karkas'la görüşmesi ve bu inşaatı birkaç sene geri atmayı kabul ettirmesini içermektedir. Temel'in sevdiği kızın trilyonluk inşaat işini bozduğu müteahhit Cemal Karkas'ın kızı çıkması da işleri iyice karıştırır.

Sümela'nın şifresi 3 günde rekora koştu
Sümela'nın şifresi 3 günde rekora koştu
Sümela'nın şifresi 3 günde rekora koştu


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler