Şengül Yavuz'dan Kültür merkezine ziyaret

Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz Trabzon’un gözde sanat merkezlerinden “Tevfik Serdar Kültür Ve Sanat Merkezi’ne ziyaret.

Şengül Yavuz'dan Kültür merkezine ziyaret

Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz ve gönül elçileri “Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi’ni ziyaret ettiler.

 
Sanat Merkezinde yapılan çalışmalar ve verilen kurslar hakkında Tevfik Serdar Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Eğitimci Hasan Tahsin Öğretmen’le sohbet edip bilgi alan Bayan Yavuz, daha sonra keman dersi alan küçük kursiyerin keman dinletisini dinledi ve kendisiyle bir süre sohbet ederek başarılar diledi.
 
Trabzon’un bir kültür ve sanat şehri olduğunu söyleyen Şengül Yavuz, “Trabzon tarihiyle, sanatıyla çok önemli bir yere sahiptir. Sizlerde yapmış olduğunuz kültür ve sanat faaliyetleri ile buna katkıda bulunuyorsunuz. Buradaki öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştiren öğretmenlerimize, anne ve babalarına teşekkür ediyoruz. Gelecekte sizlerin çok önemli birer sanatçı olduğunuzu inşallah hep birlikte göreceğiz” dedi.
 
Sanat Merkezi Müdürü Eğitimci Hasan Tahsin, Merkeze yapmış olduğu ziyaretten ötürü Şengül Yavuz’a teşekkürlerini sunarak, “Sanat merkezimize göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü duymuş olduğum memnuniyetimi ifade etmek isterim. Sanat Merkezimize gösterilen ilgiden son derece memnunuz. Sınıflarımız yüzde yüz dolu. Aklınıza hangi sanat dalı gelirse isteğe bağlı olarak burada öğretiriz” dedi.
 
Trabzon’un en gözde sanat merkezlerinden biri olan, Trabzon Valiliği Tevfik Serdar Kültür ve sanat Merkezi’nde: Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu, Keman, Piyano, Ney, Bağlama, Yan Flüt, Kanun, Gitar, Ud, Saksofon, Tronpeti Kemençe, Davul, Klarnet, Darbuka, Fotoğrafçılık, Satranç, Ebru Sanatı, Resim, Modern Dans, Salsa-Cha Caha, Tango Vals-Bochata, yetişkinler için Amatör Tiyatro, Halk Oyunları, Diksiyon ve Beden Dil, Çocuk Modern Dans, Bale alanında eğitimlerinin yanında toplam 31 sanat dalında eğitim verilmektedir.

Şengül Yavuz'dan Kültür merkezine ziyaret

Şengül Yavuz'dan Kültür merkezine ziyaret

Şengül Yavuz'dan Kültür merkezine ziyaret

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler