Harun Kolçak'ın acılı babasından ilk sözler

Müzik dünyasının sevilen ismi Harun Kolçak'ın ölüm haberi tüm sevenlerini yasa boğdu.

Harun Kolçak'ın acılı babasından ilk sözler

Müzik dünyasının sevilen ismi usta sanatçı Harun Kolçak dün gece saat 23.00 sularında hayatını kaybetti. 62 yaşındaki Harun Kolçak'ın ölümü tüm sevenlerini ve müzik dünyasını yasa boğdu. 


ANİDEN FENALAŞTI

Yıllardır kanser tedavisi gören ve bir süredir durumu iyi olan Harun Kolçak, dün öğlen saatlerinde aşırı kusma şikayetiyle Maslak Acıbadem Hastanesi’nde kontrol altına alındı. Akşama doğru fenalaşıp yoğun bakıma alınan sanatçı doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Ölüm haberinin duyulmasının ardından Kolçak’ın yakınları, arkadaşları ve sevenleri hastaneye geldi.

Harun Kolçak'ın acılı babasından ilk sözler


BABASI EŞREF KOLÇAK KAHROLDU

Yeşilçam sinemasının duayen aktörü Eşref Kolçak'ın 'Tek hayat ağacım' dediği oğlu olan Harun Kolçak'ın ölümü babasını kahretti. Harun Kolçak'ın babası, usta sanatçı Eşref Kolçak acı kaybının ardından ‘Yavrum çok erken gitti. Allah’ın takdiri ne desem ki… Allah gençlere uzun sağlıklı ömür versin. Nişantaşı’ndaki cenaze namazına sağlığım el vermediğinden dolayı katılamayacağım. Harun, Gemlik’te annesinin yanına gömülecek. Onu benim yanıma Gemlik’e getirecekler, oğlumu bana getirecekler" dedi. 

Harun Kolçak'ın cenaze namazının cuma namazına müteakiben Teşvikiye Camii'nde kılınacağı ve ikindi namazında Bursa Gemlik'e defnedileceği öğrenildi.


VÜCUDU İFLAS ETTİ 

Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Harun Kolçak’ın doktoru Oktar Asoğlu, "Harun Kolçak yaşam savaşını kaybetmiştir yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Bütün sevenlerinin başı sağolsun. Hepimizin başı sağolsun. Prostat kanseri ile ilgili görmüş olduğu tedavi süreci vardı. Genel olarak vücudun iflasıyla ilgili bir durum. Son yıllarını çok iyi şekilde geçirdi. Bütün sevenleri arkadaşları dostları hepsi burada. Hepimizin başı sağolsun" dedi.


Harun Kolçak'ın acılı babasından ilk sözler
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler