Göksel Aksel’den Robinson’a Aşık Olmak! Trabzon'da imza günü

Göksel Aksel’in kitabı Robinson’a Aşık Olmak geçtiğimiz günlerde kitapseverlerle buluştu.

Göksel Aksel’den Robinson’a Aşık Olmak! Trabzon'da imza günü

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Göksel Aksel’in kitabı Robinson’a Aşık Olmak geçtiğimiz günlerde okuyucuyla buluştu. Türkiye’nin en önemli yayınevlerinden olan Müptela Yayınlarından çıkan Robinson’a Aşık Olmak okuyucunun ve eleştirmenlerin büyük beğenisini kazandı.

Ülke çapında verdiği eğitimler, hazırlayıp sunduğu internet yayınları ve aynı zamanda sivil toplum çalışmalarıyla tanınan ve sevilen Göksel Aksel, Trabzon’a olan sevgisinden ötürü kitabının lansmanı ve ilk imza gününü Trabzon’da organize etti. 

3 Eylül 2020 Perşembe günü, saat 19:00-21:00 saatlerinde Chef Edward’s Beşirli’de düzenlenecek olan etkinliğe tüm kitapseverleri davet eden Aksel, etkinlikte maske kullanımı ve sosyal mesafenin titizlikle uygulanacağını özellikle hatırlattı.

Göksel Aksel Kimdir?

Göksel Aksel Trabzon'da doğdu. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Dış Ticaret ve Avrupa Birliği programını tamamladıktan sonra İşletme Anabilim Dalı'na yöneldi. Avrasya Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı'nda lisansüstü eğitimini tamamladı.

NLP (Sinir Dili Programlama) ve İşletme bilimini bir araya getiren yüksek lisans tezi ile Türkiye'de bu konuda bilimsel araştırma yapan ilk kişi oldu. 2012 yılından bu yana kişisel gelişim konulu pek çok eğitime katıldı, araştırmalar yaptı ve uluslararası platformlardan sertifikalar aldı. Amerika Üniversiteler Birliği'nden onaylı eğitim sertifikaları ile hem kişisel hem de kurumsal danışmanlık hizmeti vermeye başladı. Eğitimci olarak ulusal ve uluslararası projelerde yer aldı. Öğrencilik yıllarında radyo programları sundu. Uzun yıllar yazdığı kültür-sanat köşe yazıları, film eleştirileri ve yaptığı röportajlarla adından söz ettirdi. İçeriklerini kendi hazırlayıp, sosyal medya hesapları üzerinden sunduğu kişisel kelişim ve sağlık içerikli programlarla izleyenlerin beğenisini kazandı. 

Halen kişisel ve kurumsal gelişim alanında danışmanlık yapmakta; özellikle  NLP, etkili iletişim, fütüristik kariyer yönetimi ve öz motivasyon konulu eğitimler vermektedir. Çeşitli eğitim seminerleri, söyleşiler, konferanslar ve medya programlarına konuşmacı olarak katılmakta; sosyal medya içerikleri hazırlayıp sunmaktadır. Ayrıca ileri derecede İngilizce bilmektedir.

Göksel Aksel’den Robinson’a Aşık Olmak! Trabzon'da imza günü

Göksel Aksel’den Robinson’a Aşık Olmak! Trabzon'da imza günü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler