Eurovision'da Hadise çıkacak!

Fransa, adı bir süredir kulislerde dolaşan Patricia Kaas'ın, 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'nda kendisini temsil edeceğini resmen açıkladı.

Eurovision'da Hadise çıkacak!

13 yaşından bu yana sahnelerde olan Kaas, albümleri dünya çapında en çok satan Fransız kadın sanatçısı olarak biliniyor. 40 ayrı ülkede albüm satışı 16 milyonu geçen Kaas, daha önce Türkiye'de de konserler vermişti.

Kaas'ın Fransa'da albüm satışı ise 13 milyonu geçiyor. Hadise'nin ise rakibini öğrendiğindeki tepkisi "Kimseden çekinmiyorum, güçlü rakip beni mutlu eder" oldu.

16 Mayıs tarihinde Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenecek 54'üncü Eurovision Şarkı Yarışması'na Fransa adına katılacak olan Patricia Kaas'ın, ülkesini hangi şarkıyla temsil edeceğini 9 Şubat günü düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat