Devran Çağlar'ın öldüğü iddiaları gündeme oturdu

Medyada 'Felaket tellalı' olarak bilinen Onur Akay'ın 'Devran Çağlar öldü iddiası yalan çıktı!

Devran Çağlar'ın öldüğü iddiaları gündeme oturdu

Bir dönemin ünlü müzisyeni Devran Çağlar'ın yaşamını yitirdiği iddiaları gündeme oturmuştu. Ancak ünlü sanatçının hayatta olduğu ve sağlığının yerinde olduğu ortaya çıktı. 

80'li yıllarda fantezi türünde şarkıları ile popüler olup tanınan ve İstanbul Tarabya sahnelerine damgasını vuran Devran Çağlar'ın, uzun süredir yaşadığı Almanya’da kalp krizi geçirerek kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği haberini, magazin medyasında 'Felaket tellalı' oalrak bilinen Onur Akay isimli şarkıcı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu. Ancak Onur Akay'ın bu iddiası yalan çıktı. 

Ünlü isimler ve sosyal medyadan hayranları, bir dönemin önde gelen şarkıcılarından Çağlar için birbiri ardında taziye mesajları yayınladı.

Ancak Devran Çağlar’ın yaşadığı kısa süre sonra anlaşıldı. ulusal basının ulaştığı Çağlar “Ben ölmedim, büyük bir yanlışlık olmuş. Telefonlara cevap vermekten bıktım. Ailem büyük panik yaşadı” dedi.



DEVRAN ÇAĞLAR KİMDİR?

1 Ocak 1963 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. 90’lı yılların ünlü arabesk şarkıcıları arasında olan bir zamanlar adından söz ettiren Devran Çağlar ayrıca 3 sinema filminde de rol almıştır. Rol aldığı sinema filmleri; Acılar İçinde, İtirazım Var ve Bir Kadın Yüzünden.

Devran Çağlar hayatını kaybetti!
Devran Çağlar hayatını kaybetti!
Devran Çağlar hayatını kaybetti!




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat