Apolas Lermi'den anlamlı hareket

Ünlü sanatçı Apolas Lermi, İstanbul'da yaşanan terör olayları nedeniyle Denizli'deki konserinin iptal edilmesiyle konser gelirini şehit ailelerine bağışladı.

Apolas Lermi'den anlamlı hareket
Haber61 Haber Servisi

Trabzonlu sanatçı Apolas Lermi, 44 kişinin şehit olduğu terör saldırısından sonra duyarlı bir harekete imza attı.

Denizli'de geleneksel olarak düzenlenen Hamsi Şenliği İstabul Beşiktaş'ta yaşanan hain saldırıda 44 kişinin şehit olması nedeniyle Teröre Lanet Etkinliğine dönüştürüldü. 

Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen ve 10 bin kişinin katıldığı etkinlikte sahne alacak olan Karadeniz'in güçlü sesi Apolas Lermi'nin konseri de iptal oldu. 

Apolas Lermi, acılı günde sahneye çıkmamakla birlikte konserden aldığı ücreti de şehit yakınlarına bağışlayarak duyarlı bir davranış örneği gösterdi. 

Terör olaylarında yitirilen 44 şehit için başsağlığı dileyen Apolas Lermi, "Umarım bir daha böyle olaylar yaşanmaz. İlk defa Denizli'ye geldik. Çok iyi hazırlanmıştık. Güzel bir konser yapacaktık, ancak böyle üzücü bir olaydan dolayı iptal ettik. Gelecekte tekrar gelmeyi düşünüyoruz." diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat