Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda yeni ay 27-01-2022

1 Şubat 2022 tarihinde Kova burcunun 12 derecesinde yeni ay gerçekleşiyor. Kova burcu, burçlar kuşağında ileriye yönelik projeleri temsil eder. Bilimsel konularla da bağdaştırılan Kova burcu temaları; elektrik, uzay araştırmaları, kurgu bilim, bilgisayar ve radyo frekansları ile ilişkilidir. 2020 Mart ile başlayan Kova burcu konuları yine 2023 Mart ayına kadar bu konular üzerinden ileriye yönelik temel oluşturacak. Kova burcu geleceğin kapısıdır. Umuttur, plandır ve ekip çalışmasıdır. Dayanışmayı ve paylaşmayı öğretir. Kişisel haritalarda, Kova burcu hangi evinizi temsil ediyorsa kişinin geleceği o ev aracılığı ile açılır.

1 Şubat’ ta olacak olan yeni ayın temel konusunu diplomasi, anlaşmalar ve finansal konular oluşturuyor. Satürn kavuşumlu Kova burcu yeni ayı fırsat kapıları açıyor. Fakat olabilecek arızalı gelişmelerde bu süreç içinde görülebilir. Hedeflenen bağlantıların devlet ve bürokrasi aracılığı ile girişim ve değişimin güç kazanacağı bu dönem farklı anlaşmalara kapı açıyor. Deprem, yanardağ gibi konularında öne çıkacağı yeni ay dönemi beklenmedik koşulları güncelliyor.

Kova burcu yeni ayı, engebeli tepelik yerler, kanal ağızları gibi baraj ve akarsu yakınlarında kurulu tesislerde yeni projeleri öne çıkarıyor. Medikal astrolojide, bacaklar, bilekler ve damar hastalıklarıyla ilgili yeni gelişmelerin ve buluşların olacağını da Kova burcu yeni ayı ön görüyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: Sosyal alan, projeler, organize işleriniz ve en önemlisi umutlarınız. Kova burcunda gerçekleşecek olan yeni ay ile bu konularda yeni gelişmeler oluşuyor. Önemli ve kalıcı sürece geçirecek olan gelişmeler anlaşma yolu ile size fırsatlar getiriyor. Ortaklı işleri öne çıkaracak olan şartlarda arızalı konulara dikkat ediniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: İş kariyer konularında önemli oluşumlar içindesiniz. Yeni gelişen süreç sizi kalıcı şartlara geçiriyor. Gelişen şartlarda anlaşmalar yolu ile iş fırsatları yakalıyorsunuz. Bazı arızalı durumlarla karşılaşabilirsiniz. Dikkatli olunuz.

YÜKSELEN İKİZLER: Akademik alan, yabancılar, basın- yayın, hukuk ve uluslar arası meseleler. Bu konuların hangisi ile ilgiliyseniz yeni şartlara geçiyorsunuz demektir. Kişisel alanınızı ilgilendiren gelişmelerde fırsatları ile geliyor. Yenilikler olacak kalıcı gelişmelerde bazı arızalı durumlar çıkabilir dikkat ediniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Banka işlemleri, ödemeler, sigorta, miras, alacak-verecek, kredi- borç ve eşinizin geliri. Bu konuların hangisi ile ilgiliyseniz yeni bir sürece giriyorsunuz. Anlaşma yolu ile fırsatlar yakalayabilirsiniz fakat arızalı şartlara dikkat ediniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Ortaklıklı işleriniz, anlaşmalarınız danışmanlık aldığınız kişiler (öğretmen, doktor, avukat) varsa eşinizin durumu ve davalarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni anlaşmalarla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Gelişmelerin kalıcı olacağı bu süreci değerlendirirken arızalı gelişmelere dikkat ediniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İş koşullarınız, sağlığınız, beslenmeniz, alt çalışanınız angarya işleriniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili yeni anlaşmalar getirecek olan gelişmeler sizi kalıcı şartlara geçirecek. Bu dönemde hata yapmamaya dikkat ediniz.

YÜKSELEN TERAZİ: Yetenekleriniz, özel hayatınız, aşk, yatırımlar, hobileriniz varsa çocuklarınızın durumu ve babanızın geliri, Kova burcu yeni ayı ile sizin şartlarınızı öne çıkaracak olan yeni gelişmeler içinde olacaksınız. Bu dönemde arızalı konulara dikkat ediniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Aile, yerleşim, kişisel donanımınızla ilgili konular, varsa eşinizin kariyeri, Kova burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte bu konular üzerinden yeni gelişmeler başlıyor. Kontrol edemediğiniz arızalı gelişmeler içinde kalabilirsiniz dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Anlaşmalar, kısa eğitim, yazışmalar, hareket alanınız ve varsa kardeşlerinizin şartları, Kova burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlar başlıyor. Sizi kalıcı şartlara geçirecek olan bu dönemde arızalı ve hatalı konulara dikkat ediniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kişisel kazancınız varsa eşinizin ödemeleri ve çocuklarınızın iş kariyer alanı; Kova burcunda olacak olan yeni ayla birlikte bu konularda yenilikler başlıyor. Kalıcı koşullara geçecek olduğunuz bu dönemde arızalı ve hatalı işleri dikkate alınız.

YÜKSELEN KOVALAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız ve girişimleriniz; Kova burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Kalıcı olacak gelişmeleri takip ederken hatalı ve arızalı konuları dikkate alınız.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kapalı alan işleriniz (hastane, okul..) dosyalama ve internet üzerinden ilerletmiş olduğunuz konular en önemlisi zorluklarınız ve psikolojiniz. Kova burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yenilikler başlıyor. Kalıcı koşullara geçeceğiniz bu dönemde hatalı kararlar almamaya özen gösteriniz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR