Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda yeni ay 02-02-2019

4 Şubat 2019 Pazartesi günü Kova burcunun 15 derecesinde gerçekleşecek olan yeni Ay; Arkadaşlıklar, ümitler, amaçlar, projeler ve sosyal sorumluluklar ile ilgili yeni başlangıçlar için fırsatlar getiriyor. İlişkiler ve diplomaside ki önemli girişimleri öne çıkaracak olan Kova burcu yeni Ay’ ı; Koç burcunda halen transiti devam eden Mars, Uranüs kavuşumu ile beklenmedik çıkışlar ve yüksek öz güven duygusuna dikkat diyor. Bu kombine tehlikeli ve cesaret dolu beklenmedik gelişmelere işaret ederken, şartlar sınırları ve sabırları zorlayabilir. Bu deli dolu yeni ay, çılgın yeni projelere de çekebilir. Gökyüzünde olacak olan yüksek enerji; hız tutkunlarının dikkat etmesi gerektiğine vurgu yaparken, olabilecek patlama ve yangınlarla ilgili problem ve sıkıntılara dikkat çekiyor. Önemli sosyal konuların öne çıkacağı Kova burcu yeni ay’ ın da girişimlerinize ve sözlerinize dikkat edin derim.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE KOVA BURCU YENİ AYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Sosyal çevreniz, arkadaşlıklarınız, planlarınız ve en önemlisi ümitleriniz. Kova burcu yeni ayı ile yeni fırsatlar oluşturuyor. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz girişimlerinize dikkat ediniz gösterebileceğiniz cesaret sonraki zamanda sizi zora sokabilir.

YÜKSELEN BOĞALAR: İş kariyer, hedefleriniz ve statünüzle ilgili konularda olabilecek yeni gelişmeler, beklenmedik koşulları da beraberinde getirebilir. Sonra ki zamanda sizi zorda bırakabilecek kararlar almamaya dikkat ediniz. Anneniz sağlığı ile ilgili ani eklenmedik gelişmeler olabilir.

YÜKSELEN İKİZLER: Yüksek öğrenim yabancılarla ilişkiler, uluslar arası konular, Hukukla ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz yeniliklere hazır olunuz. Plânlarınızda umulmadık gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sıkışıklıklara dikkat ediniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Kredi, borç, alacak verecek, ortak gelir ve eşinizin kazancında Kova burcu yeni ayı yeni gelişmeler getiriyor. Olabilecek gelişmeler iş koşullarınızda beklenmedik sıkışıklıklarla sizi zora sokabilir. Dikkat ediniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Eşiniz, ortağınız ve danışmanlık aldığınız kişilerin şartlarında olabilecek yeni gelişmeler Kova burcu yeni ayı ile gündeme gelecek. Akademik alan, yabancılar ve yolculuklarla ilgili konularda gelişebilecek sıkışıklıklara dikkat ediniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Günlük iş temponuz, beslenme düzeniniz ve iş koşullarınız için yeni kapı açılıyor. Ortak gelir ve alacak verecek konularında olabilecek sıkışıklığa dikkat ediniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Çocuklarınız, hobiler, aşk ve yetenekleriniz ile ilgili konuların birisi ile ilgiliyseniz Kova burcunda olacak olan yeni ay yeni fırsatlar getiriyor. Anlaşma ve eş ya da ortağınızın şatlarında olabilecek beklenmedik sıkışıklıklara dikkat ediniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Ev, aile, kökleriniz, eşinizin statüsü ile ilgili konularda Kova burcu yeni ayı ile yeni fırsatlar geliyor. Sağlıkla ilgili ya da günlük işlerinizde olabilecek beklenmedik sıkışıklara dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Eğitim, kısa yolculuklar, anlaşmalar, kardeşinizin şartlarında yenilikler başlıyor. Varsa yatırım, çocuklar ve aşkla ilgili konularda olabilecek sıkışıklıklara dikkat ediniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Maddi kazanımlarınız. Ve finansal konularda olabilecek yenilikler Kova burcu yeni ayı ile başlıyor. Ailede olabilecek olan tartışmalara ve sıkışıklıklara dikkat ediniz.

YÜKSELEN KOVALAR: İçinde bulunduğunuz şartlarınıza yeni kapılar açılıyor. Sağlığınız, Motivasyonlarınız Kova burcu yeni ayı ile yenileniyor. Beklenmedik harcamalara ve sözlerinize bu dönem dikkat ediniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Yaşamış olduğunuz zorluklarınız. Hastaneler ve bırakmak istediğiniz alışkanlıklarınız. Kova burcu yeni ayı ile yeni kararlar alıyorsunuz. Maddi sıkışıklığa dikkat ediniz.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR