Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda yeni ay 06-02-2016

8 Şubat 2016 saat 16 38 de Kova burcunun 19 derecesinde gerçekleşecek olan dolunay, ileriye dönük projeler, sosyal amaçlar, gurup çalışmaları ile ilgili konularda yeni başlangıçlar yapmamız için fırsatlar getirecek. Kova burcu yeni ayı, yüksek konsantrasyona bağlı girişimlerde ki zorlanma ve mücadele sürecine dikkat çekiyor. Her yeni ay gelecek için yaptığımız projeleri başlatmak ve hayata geçirmek için ayarlanmış şahane zamanlardır. Yüksek enerji içeren yeni ayın etkileri on beş günlük süreye yayılır ve yaklaşık altı ay sonra etkisini gösterir. Her ay farklı bir burçta ve farklı derecelerde gerçekleşen yeni ay bize yeni konularda yeni başlangıçlar için kapılar açar. Bu güzel başlangıçları bize bahşeden yüce Allaha şükranlarımızı sunup yeni dilekler ve umutlarla bu güzel ayın enerjisinden yararlanalım derim.

Kova burcu dolunayı. 8 Şubat Kova burcu doğumlular, 9 Mayıs Boğa burcu doğumlular, 11 Ağustos Aslan burcu doğumlular ve 11 Kasım Akrep burcu doğumluların hayatlarında yepyeni başlangıçlar yapacak.

Lütfen yükselen burcunuza göre okuyunuz.

KOÇ: Ekip çalışmaları, geleceğe dair projeler, arkadaşlarınızla ilgili konularda özgür ve farklı yaklaşımlarla yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Ağustos ortalarında alacaksınız.

BOĞA: Hedef ve kariyerle ilgili palanlarınızda, yeni projeler üreterek orijinal fikirlerle yenilik yapabilirsiniz. Girişimlerinizin neticelerini Ağustos ortalarında alacaksınız.

İKİZLER: Akademik eğitim, yurt dışı işler, medya ve hukuksal konuların biriyle ilgiliyseniz farklı yaklaşım ve orijinal fikirlerle yenilikler yapabilirsiniz. Girişimlerinizin neticelerini Ağustos ayında alacaksınız.

YENGEÇ: Vergi, miras, burs, sigorta işleri ve alacak vereceklerle ilgili konularda yeni orijinal fikirlerle yaklaşım yapabilir yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin neticelerini Ağustos ayı ortalarında alacaksınız.

ASLAN: Anlaşma, davalar eşinize ait konuların yanında danışmanlık alacağınız kişilerle ilgili orijinal fikirlerle yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin neticelerini Ağustos ayı ortalarında alacaksınız.

BAŞAK: Günlük iş temponuz, çalışma koşullarınız varsa sağlık problemlerinizle ilgili konularda farklı fikirlerle yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin neticelerini Ağustos ayı ortalarında alacaksınız.

TERAZİ: Aşk, spor, çocuklar ve hobilerinizin biriyle ilgiliyseniz farklı ve orijinal fikirlerle yeni yaklaşımlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Ağustos ayı ortalarında alacaksınız.

AKREP: Eve, aileye, yerleşime ve kendi temel alt yapınıza ait konularda farklı ve orijinal fikirlerle yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Ağustos ayı ortalarında alacaksınız.

YAY: İnternet üzerinden yapmış olduğunuz işler yakın çevreniz, eğitim faaliyetleriniz, kardeşler, yazışmalar ve sözleşmelerin biriyle ilgiliyseniz farklı ve orijinal fikirlerle yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Ağustos ayı ortalarında alacaksınız.

OĞLAK: Bütçeniz, finansal konularla ilgili yeni ve orijinal fikirlerle yeni kazançlar elde etmek için yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin neticelerini Ağustos ayı ortalarında alacaksınız.

KOVA: Genel sağlığınız, girişimleriniz ve içinde bulunduğunuz koşullarla ilgili farklı projeler geliştirip yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin neticelerini Ağustos ayı ortalarında alacaksınız.

BALIK: Hastane, Okul ve her türlü gizli yürüttüğünüz planlarınız için orijinal fikirler geliştirip yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Girişimlerinizin sonuçlarını Ağustos ayı ortalarında alacaksınız.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.