Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda Güneş tutulması 14-02-2018

15 Şubat 2018 Perşembe günü saat 23: 05 civarında Kova burcunun 24 derecesinde parçalı Güneş tutulması gerçekleşiyor.

Astrolojide Kova burcu denilince ilk olarak ileriye yönelik projeler akla gelir.

Yani; uzun vadeli ne düşünüyorsak ve neyi ileriye taşımak istiyorsak orada Kova burcunun enerjisi var demektir.

Teknoloji, arkadaşlıklar, projeler, dernekler, iyilikler, ümitler ve en önemlisi destek olmayı öğreten takım çalışmaları.

Eski dilde Kova burcu, Delv olarak geçerdi.

Burç, dahilerle özdeşleştirilir, dahilere de deliler denilirdi.

Şimdi bu Güneş tutulması yeni başlangıçlar yapmamız için yeni kapılar açıyor.

Merkür'le tutulan Güneş, yeni fikirler, yeni anlaşmalar ve yeni çalışmalarla birlikte fırsatlar getiriyor.

Ne dersiniz?

Deli projelerle, yeniliklere yürüyelim mi?

YÜKSELEN KOÇLAR: Çalışma koşullarınızı ilgilendiren yeni anlaşmalarla birlikte, sizi ileriye taşıyacak projelerin içine giriyorsunuz. Bol hareketli ve bereketli günler gelirken sağlıkla ilgili konulara da dikkat ediniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: İş, kariyer, toplum önünde tanınma şeklinizin yanında en önemlisi hedeflerinizde ne varsa Kova burcu Güneş tutulması ile birlikte yeni kapısını açıyor. Yeteneklerinize bağlı anlaşmalar size iyi gelecek.

YÜKSELEN İKİZLER: Temel alt yapınızla ilgili konular size yeni başlangıçlar yaptıracak ve siz yeni iş birliği içine gireceğiniz kişilerle yeni projelere imza atacaksınız. Oldukça yoğun ve hareketli günler sizi bekliyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Eşinizin iş koşullarını ilgilendiren konular Kova burcu yeni ayı ile yeni kapılarını açıyor. Anlaşmalar eş yada partnerinize iyi gelecek.

YÜKSELEN ASLANLAR: Proje halinde ki fikirlerinizi hayata geçirecek olan partner yada danışmanlık aldığınız kişilerle ilgili yeni kapı fırsatları ile açılıyor. Bu yeni anlaşma size kazanç sağlayacak.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İşinizle ilgili içinde bulunduğunuz koşullar, Kova burcu Güneş tutulması ile yeni kapılarını açarak fırsatlar ile doğuyor. Bu tutulma ile birlikte yeni beslenme düzeni de oluşturabilirsiniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Yetenekleriniz, çocuklarınız ve varsa aşk hayatınızla ilgili konular Kova burcu Güneş tutulması ile yeni kapısını açıyor. Yabancılarla yapacağınız anlaşmalar size iyi gelecek.

YÜKSELEN AKREPLER: Aileden gelecek ortak paralar yada sizin temel alt yapınızla ilgili konularda olacak olan anlaşmalarla ilgili yeni kapı açılıyor. Ve siz olacak olan anlaşmalarla kendinize yeni yol belirleyeceksiniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Yeni iş anlaşması ile açılacak olan yeni kapı size iyi gelecek ve size bol seyahatler ve zihinsel çalışmalar yaptıracak.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Maddi kazançlarınızla ilgili yeni iş birliği içine gireceğiniz koşullar Kova burcu Güneş tutulması ile gerçekleşiyor. İleriye dönük anlaşmalar size iyi gelecek.

YÜKSELEN KOVALAR: İçinde bulunduğunuz şartlar değişiyor. Kova burcunda olacak olan Güneş tutulması yeni kapılarını açıyor. Yeteneklerinizle ilgili konular, çocuklarınız eğitimi ve eşinizin kazancı ile ilgili gelişmeler size çok iyi gelecek.

YÜKSELEN BALIKLAR: Her türlü kötü alışkanlılarınızdan kurtulma zamanı. Kova burcunda olacak olan Güneş tutulması ile siz partner ya da eşinizle ilgili yeni kararlar alacaksınız. Kararlarınız ileriye yönelik olacak ve size iyi gelecek.

Şartlarınız ne olursa olsun.

Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR