Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda dolunay 24-07-2021

24 Temmuz 2021 tarihinde Kova burcunun 1 derecesinde dolunay meydana geliyor. Dolunaylar bir şeylerin açığa çıkarak görünür hale geldiği zamanları haber verir.

Dolunay fazı; haritanızın hangi evinde gerçekleşiyorsa o evin konusu üzerinde şimdiye kadar çalışma yapıp, emek vererek beklenti içine girdiğimiz konuların netleşip daha somut hale geldiğini gösterir. Önemli bir dönemin içinde olduğumuza işaret eden Kova burcu dolunayı, yine önemli sayılacak gelişmelerin olacağını ön görüyor. Kova burcu, burçlar kuşağında; ekip çalışmaları, organize işler, sosyal aktiviteler, dernekler, partiler, sendikalar ve arkadaşlıkları temsil eder. Teknik alanda; Elektrik, enerji, Telekomünikasyon, Uzay araştırmaları ile ilgili konuları kapsar. Kova burcunda olacak olan dolunay, bu konularda çok şey yapacak. Hastalıklı süreci açığa çıkaran gelişmeler; toplumsal konularda arızalı ve gizli ortaklı yapılan işleri belgeleriyle öğrenip aydınlanacağımızı da söylüyor. Uluslar arası konularda geçmişte ortaklık yapılan kişilerle ilgili yeni sıkıntılı süreci öne çıkarırken, gençleri ilgilendiren gelişmelerinde olacağına da işaret ediyor. Bir burçta çift dolunay gerçekleşiyorsa bu çok şey demektir. Kova burcunda ilerleyen Satürn; ayrıştırma, alıkonulma, tutukluluk hali, kişinin hakları, baskı altında kalmış konuların tüm dünyada bir biçimde ortaya çıkacağını ön görüyor.

BURÇLARA GÖRE KOVA BURCU DOLUNAYI

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Arkadaşlıklarınız, proje, plan, organize işler ve en önemlisi umutlarınız. Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte konu açığa çıkıyor. Yeni bir yükseliş planını görünür hale getirecek olan gelişmeler birçok şeyi aydınlatacak. Bu arada ortak işlerinizde geçmişle bağlantılı olan yazışma ve anlaşmalar netleşirken şartlar sizi şaşırtsa da İşleriniz tam anlamıyla Eylül sonrası organize olacak.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Mesleki konular, hedefleriniz, toplum önündeki unvanınız; Kova burcunda gerçekleşen dolunayla birlikte konular açığa çıkıyor. Yeni bir yükseliş planı belirleyeceğiniz bu dönem yine bu konularda birçok şeyi netleştirmenizi sağlayacak. Maddi kaynaklarınızı ilgilendiren iş ve çalışma koşullarınızda geçmişte halledemediğiniz meseleler sizi baskı altında bıraksa da şartlarınız Eylül sonrası organize olacak.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Uluslar arası konular, hukuk, şirketler, medya ve Akademi; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Yeni bir çıkış noktası belirliyorsunuz. Geçmiş döneme ait konumunuzu ilgilendiren gelişmeler bu süre içinde netlik kazanıyor. Eylül ayı sonrası daha iyi organize oluyorsunuz.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Ödemeler, banka hesapları, sigorta, nafaka, eşin geliri ve alacak verecek gibi meseleler aydınlanıyor. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni bir çıkış noktası belirliyorsunuz. Geçmiş dönem borç ya da alacak konularında baskılı ve haklarınızı ilgilendiren beklenmedik gelişmeler su yüzüne çıkıyor. Eylül ayı ile daha iyi organize oluyorsunuz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: İkili ilişkiler, danışmanlık almış olduğunuz kişiler,(öğretmen, doktor)eşinizin konumu ve sağlığı varsa davalarınızla ilgili gelişmeler Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte açığa çıkıyor. Geçmiş dönemde çözemediğiniz konularda bu arada aydınlanıyor. Eylül ayında daha iyi organize oluyorsunuz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Günlük iş temponuz, sağlığınız, iş koşullarınız ve angarya işleriniz; Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte şartlar açığa çıkıyor. Geçmiş dönem çalışma koşullarınızı da öne getirecek olan gelişmeler sizin beklemediğiniz ve ümit etmediğiniz şekilde çıkış yapıyor. Eylül ayında daha iyi organize oluyorsunuz.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Yetenekleriniz, çocuklarınızın şartları, yatırımlarınız, ofis çalışmalarınız ve her türlü lüks harcamalarınız. Kova burcunda olacak olan tutulma ile gelişmeler netlik kazanıyor. Baskı altında kalmış konularda yeni bir çıkış belirliyorsunuz. Eskiden halledemediğiniz gelişmeler sizin şartlarınızı etkiliyor. Eylül ayı içinde daha iyi organize oluyorsunuz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Ev, aile, yerleşim ve eşinizin kariyeri ile ilgili konular Kova burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Sizi şimdiye kadar zorlayan ve alıkoyan şartları belirleyerek yeni bir çıkış noktası hazırlıyorsunuz. Geçmiş konuları da ilgilendiren gelişmeler sizi şaşırtsa da Eylül ayında daha iyi organize oluyorsunuz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: İletişim halinde olduğunuz insanlar, yazışmalarınız, sözleşmeleriniz, kurslarınız, kardeşlerinizin durumu ve hareket alanınız. Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlar açığa çıkıyor. Bu konularda zorlayan ve sizi alıkoyan, geçmişe dayalı gelişmeleri belirleyecek ve yeni bir çıkış noktası hazırlayacaksınız. Eylül ayında daha iyi organize oluyorsunuz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Maddi kaynaklarınız, çalışıp kazandığınız paranız ve varsa çocuğunuzun kariyeri; Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunayla şartlar açığa çıkıyor. Aydınlatıcı gelişmeler size yeni bir yükseliş planı belirleyecek. Eylül ayında daha iyi organize olacaksınız.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Şartlarınız, kimliğiniz, içinde bulunduğunuz koşullar; Kova burcunda olacak olan dolunayla şimdiye kadar uğraştığınız konu netleşiyor. Aydınlatıcı gelişmeler size yeni bir çıkış planı yaptıracak. Eylül ayında daha iyisiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Zorluklarınız, kapalı devre işleriniz (İnt, dosyalama) hastane, okul gibi alanlarda olan bağlantılarınız Kova burcu dolunayı ile netleşiyor. Bu konuların hangisi ile ilgiliyseniz aydınlatıcı olan gelişmeler size yeni bir çıkış belirliyor. Eylül ayı ile daha objektif olacaksınız.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.