Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda dolunay 03-08-2020

3 Ağustos 2020 tarihinde Kova burcunun 11 derecesinde dolunay meydana geliyor.

Bitirme, açığa çıkarma ve tamamlama enerjisi oluşturan dolunay zamanları her zaman gerginlik ve huzursuzluk verir. Kova burcunda olacak olan dolunay, sert açılar eşliğinde gerçekleşiyor. Kova burcu; burçlar kuşağında ilk olarak geleceğe yönelik plan ve projeleri temsil eder. Ekip çalışmaları ve umutlar Kova burcu etkisi altındadır.

Onun içindir ki Kova burcu insanları, ileri görüşlü ve sıra dışıdırlar. 3 Ağustos’ da gerçekleşecek olan dolunayda hava elementi hakim. Demek oluyor ki, gelişmeler büyüyerek aktifleşecek ve geleceğe yönelik hareket planımızı netleştirecek. Fakat tamamlanmalar gerginlik ve zorlanmaları da öne çıkarıyor. Uranüs’ ün Boğa burcunda apex de kalması yani doruk noktasında olması, şartların maddi krizle ilgili ortaya çıkacağını ön görüyor. Ortaklıklar ve anlaşmalar ekseninde gerçekleşen dolunay fazı, ileriye yönelik yapılan maddi anlaşmalardaki krizleri açık edecek ve akabinde beklenmedik aşkları, birliktelikleri de netleştirecek. ’Büyük aşklar krizle başlar derler’ ne kadar doğrudur bilemem ama Merkür’ ün de Satürn’ den aldığı dik açı konuşmaları baskılayıp sözleri saklasa da kalıcı etkiler bırakacağını ön görüyor. Kova burcu dolunayın enerjisini doğru kullanılırsak ileriye yönelik hem maddi hem manevi sağlam temeller atabiliriz.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE KOVA BURCU DOLUNAYI

YÜKSELEN KOÇLAR: Arkadaşlıklar, organizasyon ve sosyal etkinlikleriniz. Kova burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Maddi kazançlarınızda olabilecek krizi netleştirecek olan dolunay, sizin aşk ve yatırımlarla ilgili konuları da açığa çıkaracak. İş kariyer alanında önemli anlaşmalar gerçekleşebilir. Bu süreyi kaygıya kapılmadan idare ediniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: İş, kariyer alnınızla ilgili konular netlik kazanıyor. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler size iyi gelecek. Kişisel konumunuzla ilgili beklenmedik değişim Kova burcu dolunayı ile netlik kazanıyor. Bu dönemi iyi yönetmeye bakınız. Size yeni fırsatlar çıkacak.

YÜKSELEN İKİZLER: Bu senenin şanslılarındansınız. Akademik alan, uluslar arası konular, mahkemeler, yayıncılık ve büyük şirketler; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Kova burcunda olacak olan dolunay ile konular netlik kazanıyor. Kapalı devre işleriniz (internet) ya da hastane okul gibi yerleri ilgilendiren konularda olabilecek krizler bu dönemde açığa çıkacak. Bu sürede sakin olmaya bakınız. Gelişen şartlar size yeni gelecek hazırlayacak.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Eş ve ortağınızın geliri, kredi-borç, alacak-verecek, sigorta, nafaka, burs. Kişisel kazancınızın dışındaki paralarla ilgili konularda olacak olan gelişmeler Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Banka hesaplarınızda yeni düzene gidiyorsunuz. Planlarınızda kriz açığa çıkabilir dikkat ediniz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Eşiniz ya da ortağınızın şartları, danışmanlık aldığınız kişiler ve anlaşmalarınız, varsa davalarınız. Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte tamamlanıyor. İş kariyer alanıyla ilgili olan süreç sizin içinde bulunduğunuz şartlarınızı etkileyecek. Sosyal çevreniz yenileniyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Günlük işleriniz, sağlığınız, çalışma koşullarınız Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Yabancı insanlarla olan bağlantıları açığa çıkaran gelişmeler krizli ve dengelenemeyen şatları öne çıkarıyor dikkatli olunuz. İş kariyer alanında daha etkin ve şanslı döneme girdiniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Çocuklarınızın şartları, hobiler, yatırımlar, aşk, yetenekleriniz, konforunuz ve varsa baba geliri. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlar tamamlanarak sonlanıyor. Maddi kaynaklarınızı ilgilendiren konular beklenmedik sürpriz gelişmeleri öne çıkarabilir dikkatli olunuz. İş birliği içinde olduğunuz kişilerden yana şanslı döneme girmiş bulunuyorsunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Ev, aile, yerleşim, sizin temel alt yapınız ve varsa eşinizin kariyeri; Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşerek tamamlanıyor. Eş ve ortağınızın şartlarını bağlayan gelişmeler sürpriz koşulları öne çıkarıyor. Ortak gelirde şanslı döneme girdiniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Yakın iletişim halinde olduğunuz kişiler, anlaşmalar, eğitim ve varsa kardeşlerinizin durumu; Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşiyor. Yetenek ve yatırımlarınız bağlayan gelişmelerde sürpriz koşullar öne çıkıyor. Eş ve ortaklıklarınızda şanslı döneme girdiniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Maddi kaynaklarınız, finansal durumunuz; Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlar netlik kazanıyor. Yetenekleriniz ve çocuklarınızla ilgili konularda olabilecek sürpriz gelişmeler öne çıkıyor. İş temponuzda şanslı döneme girdiniz.

YÜKSELEN KOVALAR: Sağlığınız, içinde bulunduğunuz şartlarınız ve imajınız; Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşiyor. Ev, aile ve eşinizin kariyeri ile ilgili konularda sürpriz gelişmeler öne çıkıyor. Çocuklarınız ve yeteneklerinizle ilgili şanslı döneme girdiniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Gizli yürüttüğünüz işleriniz, hastane, hapishane gibi konular, kapalı devre işleriniz ve dilekleriniz; Kova burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Sürpriz anlaşmaları açığa çıkaracak olan dolunay bazı krizli durumları öne çıkarıyor. Ailevi konularda ve eş kariyeri ile ilgili konularda şanslı döneme girdiniz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.