Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda dolunay 06-08-2022

Burçlar kuşağında Kova burcu, ekip çalışmaları, projeler, gelecek belirleyen planlar, havacılık, elektrik, bilgisayar ve modern bilimle ilişkilidir. 19 Ağustos’ da gerçekleşecek olan dolunay; devlet, bürokrasi ve yönetimle ilgili konularda taban oluşturuyor. Satürn’ ün geri açıda oluşu, eskiden ortaklı işlerde zarar görmüş, yıpranmış ve değer kaybetmiş anlaşmaları bağlantılar yolu ile onarmak. Yönetici konumunda olan kişilerin şartlarını netleştirecek olan Kova burcu dolunayı şimdiye kadar oluşan savunma çemberini sonlandırıyor. Yönetim ve yatırımlarla ilgili yeni anlaşmaların olacağını ön gören Kova burcu dolunay fazı, Maddi projelerin yön belirlendiği uluslararası konular ve şirket yönetiminde yeni bedeller belirliyor.

Kova burcu dolunayı; tepelik engebeli yerler, taş ocakları, kanal ağızlarının kapaklarıyla ilgili, eskiden hasar görmüş, yıpranarak değer kaybetmiş durumları açığa çıkararak netleştiriyor. Sağlıkla ilgili, damarlar, kan dolaşımı ve varislerle ilgili gelişen hastalıklı sürecinde netleşeceğini ön görüyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: Organize işleriniz, ileriye yönelik planlarınız ve sosyal çevreniz, en önemlisi umutlarınız. Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler netleşiyor. Eskiden kalan hasar almış ve değerini kaybetmiş anlaşma yoluyla konulardaki zorluklar da sonuçlanıyor ve kişisel olarak yaptığınız işlerinizdeki yeni bedeller belirleniyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: İş, kariyer, hedefleriniz, toplum önündeki unvanınız ve varsa annenizin şartları, Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişen şartlar yön belirliyor. Geçmiş meselelere odaklı dolunay fazı, sizin eskiden değerlendirmeye alamadığınız yıpranmış ve değerini yitirmiş işlerinizi netleştiriyor. Kapalı alan işlerinizde yeni bedeller kişisel konumunuz üzerinden belirleniyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Akademi, hukuk, basın-yayın, şirketler, turizm ve uluslararası gibi konuların birisi ile ilgiliyseniz Kova burcu dolunayı ile gelişmelerin ne yöne gideceği belirleniyor. Geçmişte kalan yıpranmış ve düzeni bozulmuş bu konuları değerlendirmeye alıyorsunuz. İletişim ve hareket alanınızdaki daraltan etkiler sonlanıyor. Gelecek belirleyecek olduğunuz planlarınızdaki bedeller Kova burcu dolunayı ile netlik kazanıyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Banka hesaplarınız, ödemeler, alacak- verecekler, nafaka, burs ve eşinizin geliri gibi kişisel kazancınızın dışında kalan paralarla ilgili konular, Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Geçmişte bozulan dengeyi ayarlayacağınız dolunay döneminde maddi kaynaklarınızda şimdiye kadar bloke eden etkiler tamamlanıyor. Hedefleriniz için yeni bedeller belirleniyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Eş ve ortaklı işleriniz, anlaşmalarınız, danışmanlık aldığınız kişiler (doktor, avukat, öğretmen) ve varsa davalarınız. Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler yön belirleyerek netlik kazanıyor. Geçmiş zamanda yıpranmış konuların iyileşmeye geçeceği bu dönem kişisel alanınızda sizi esir alan şartların bittiğini ön görüyor. Amaçlarınıza köprü olan kişi ya da araçların yeni bedelleri de belirleniyor.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: İş koşullarınız, çalışma şartlarınız, beslenmeniz, sağlığınız ve mecburen yapmak zorunda olduğunuz işleriniz. Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler sonuçlanma aşamasına geçiyor. Zorlandığınız ve psikolojik olarak sizi geri çeken durumlar sonlanıyor. Finansal konularda ödemeniz gereken yeni bedeller belli oluyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Kişisel alanınız, yatırımlar, ek gelir, hobiler, yeteneklerinizle ilgili alan ve varsa çocuklarınızın şartları, Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte gelişmeler sonuçlanma aşamasına geçiyor. Şimdiye kadar yıpranmış ve planlarınızı düzenli olarak gerçekleştirmeniz için oluşan blokeler bitiyor. Ortaklı alanda yapacağınız işlerin bedellerinin belli olacağını Kova burcu dolunayı ön görüyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Ev, aile, yerleşim, temellerinizle ilgili konular ve varsa eşinizin iş kariyer alanı; Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Yıpranarak düzeni bozulmuş geçmiş konuları sonuçlandıran dolunay dönemi hedeflerinizle ilgili kısıtlayıcı şartları tamamlıyor. Çalışma şartlarınızdaki yeni bedelleri Kova burcu dolunayı açığa çıkarıyor.

YÜKSELEN YAYLAR: İletişim içinde olduğunuz konular, anlaşmalarınız, kurs ve varsa kardeşlerinizin koşulları; Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte bu konular üzerinden gelişmeler netlik kazanıyor. Varsa evrak işlerinizde düzenleme yapacağınız bu dönem kısıtlayıcı şartların bittiğini ön görüyor. Yeni bedeller, iş hayatınız yolu ile belli oluyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Kişisel kazancınız, eşinizin ve ortağınızın banka hesapları ve varsa çocuğunuzun iş kariyer alanı Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte konular netleşerek yön belirliyor. Bozulan düzeninizi onarmak için gelişen şartlar, banka hesaplarınızdaki blokeleri kaldırıyor. Yeni bedeller çocuklarınız ve yatırımlar üzerinden olacak.

YÜKSELEN KOVALAR: Kişisel şartlarınız, girişimleriniz, sağlığınızla ilgili gelişmeler Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte netlik kazanıyor. İçinde bulunduğunuz koşulları onarmak için gelişen şartlar. İlişkileriniz ve ortaklı işlerinizde rota belirliyor.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kapalı alan işleriniz (hastane, okul vb.) ve gizli yürüttüğünüz işleriniz. Kova burcunda gerçekleşecek dolunayla birlikte gelişmeler sonuçlanıyor. İşlerinizde kısıtlayıcı şartların düzene girdiği Kova burcu dolunay zamanı size iyi gelecek. Maddi kaynaklarınızla ilgili bedeller yapacağınız anlaşmalar üzerinden oluyor.

YÜKSELEN KOVALAR: Kişisel konumunuz, şartlarınız ve sağlığınız ve varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi; Kova burcunda gerçekleşecek olan dolunayla gelişeler netleşerek yön belirliyor. Kişisel şartlarınızın düzenleyen dolunay fazı size iyi gelecek. Harcamalarınızda yeni bedeller belirleniyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.