Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda ay tutulması 23-07-2018

27 Temmuz 2018 Cuma günü Kova burcunun 4 derecesinde tam Ay tutulması gerçekleşiyor. Büyük tutulmaya hazır mısınız? Kemerlerinizi sıkı bağlayın derim. Niye mi? Çünkü; rotadan çıkıyoruz. Olacak olan sonlanmalar kopartıcı ve beklenmedik reformlar yaparak geliyor. Umutlar, Projeler, Arkadaşlıklar, Ekip çalışmaları, Uzay bilimleri, Elektrik ve Teknoloji. Bir dönemini bitiriyor. Geri giden Mars ve Merkür eşliğinde olan Ay tutulması; özellikle geçmiş konuları da gündeme taşıyor. Mars ile yakın tutulacak Ay; savaş, askeri konular, emniyet, yangınlar, cerrahi alan, kan ve kavga gibi konuları güncelleyerek etki yaratacağını vurguluyor. Pasif durumda olan Mars’ ın; Uranüs’ den aldığı açılarla içsel gerginlikleri tetiklerken daha da tehlikeli hale geliyor. Cinsel skandal ve aykırılıklarda sarsıcı yanıyla sonlandırması yeni form ve reform için dürtü oluştururken geçmiş sorunları da beraberinde güncelleniyor. Boğa burcunda yeni döngüsüne başlayan Uranüs, depremlerle ilgili konulara da dikkat diyor. Kova burcun da gerçekleşecek olan Ay tutulması; Natal haritalarınızda kişisel gezegenlerinizin üzerinde iz düşümü yapıyorsa büyük beklenmedik değişimleri bekleyiniz derim. İlk etapta; 27 Temmuz doğumlu Aslanlar, 27 Ekim doğumlu Akrepler, 24 Ocak doğumlu Kovalar ve 24 Nisan doğumlu Boğaların hayatları değişiyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: Arkadaşlar, sosyal çevreniz, babanızın varsa borçları ya da ortak parayla ilgili durumu, ameliyatı, çocuğunuzun işi varsa davalarında sonlanma oluyor. İş ve kariyer alanında önceden yapmış olduğunuz konularda Kova burcu Ay tutulması ile sonuçlanıyor. Bu tutulma size maddi konularda beklenmedik değişim getirecek.

YÜKSELEN BOĞALAR: İş kariyer, statünüz, hedefler, Annenizin içinde bulunduğu şartlar, çocuklarınızın iş ortamı ve sağlığı Kova burcu Ay tutulması ile şartlarını sonlandırıyor. Akademik alanda önceden hal edemediğiniz konularını da güncelleyecek olan tutulma, eşinizin ya da partnerinizin şartlarını değiştirecek.

YÜKSELEN İKİZLER: Akademi, yabancılar, uluslar arası konular, uzun seyahatler, hukuk, akrabalar, varsa ikinci eş ve yine varsa Torunlarınızın şartları Kova burcu tutulması ile sonlanarak yeni formunu alıyor. Bu tutulma sizin en çok iş hayatınız ve sosyal çevrenizle ilgili değişiklik yapacak.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Kredi, borç, vergi, miras, sigorta, eşinizin parası ve ameliyatlarla ilgili konular güncelleniyor. Eğer bir tedavi sürecinde iseniz Kova burcu Ay tutulması ile şartlar sonlanıyor. Bu tutulma en çok çocuklarınızın hayatında etki yapacak.

YÜKSELEN ASLANLAR: Eşiniz ya da partnerinizin durumu, Danışmanlık aldığınız öğretmenleriniz, çocuklarınızın eğitimi, kardeşlerinizin çocukları ve büyükanneniz ya da babanız; şartları sonlanıyor. Bu tutulma size yerleşimle ilgili değişiklikler getirecek.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Günlük iş temponuz, iş ortamınız, babanızın akrabaları ve evcil hayvanlarınızla ilgili konularda sonlanmalar olacak. Kova burcu Ay tutulması en çok kardeşlerinizin şartlarını etkiyecek.

YÜKSELEN TERAZİLER: Çocuklarınız, sanatsal yaratıcılığınız, babanızın geliri ve turistik seyahatleriniz. Büyük sonlanmaya hazırlanın yeni şartlara geçiyorsunuz. Bu tutulma size yeni kazanç kapısı açıyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Ev, aile, atalarımız, eşinizin işi ve statüsü ile ilgili konular sonlanıyor. Kova burcu Ay tutulması en çok sizin şartlarınızı ve çocuğunuzun statüsünde değişim getiriyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Eğitim, iletişim, kardeşlerinizin içinde bulunduğu koşullar ve paranızı harcadığınız yer sonlanıyor. Kova burcu Ay tutulması ile çocuklarınızın şartlarında değişim oluyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Maddi kazanımlar, yatırımlar, verdiğiniz borçlar, çocuklarınızın, iş statü ve ameliyatla ilgili konuları sonlanıyor. Kova burcu Ay tutulması, aileden gelecek paralara işaret ediyor.

YÜKSELEN KOVALAR: İçinde bulunduğunuz şartlar, motivasyonlarınız, babanızın iş ve statüsü ve çocuklarınızın yüksek öğrenimi ile ilgili konularda sonlamalar oluyor. Kova burcu Ay tutulması sizi zihinsel olarak değiştirecek.

YÜKSELEN BALIKLAR: Okul, hastane, hapishane, gizli planlarınız ve gizli düşmanlarınızla ilgili konularda sonlanmalar oluyor. Kova burcu Ay tutulması, maddi kazançlarınızla ilgili konularda etkili olacak.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun, doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR