Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Kova burcunda ay tutulması 31-07-2017

Önemli sonlanmaları getirecek olan tutulma; İkili ilişkiler dahil, ortaklıklar, Hukuk ve Siyasi alanda; müdahale edilemeyen şartlar içinde kalmış, güç ve baskı altında ki birçok konuyu açığa çıkaracak nitelikte gözüküyor. Uluslar arası konularda uzun vadeye yayılarak ses getirecek olaylara dikkat çeken Kova burcu Ay tutulması, daha çok toplumsal olaylara vurgu yapıyor. Tutulma; sanat ve spor alanında da gündem oluştururken fanatik eğilim ve kibre kapılmadan daha mantıklı ve hakkaniyetli yol izlemenin doğru olacağını düşünüyorum.

BURÇLARA GÖRE AY TUTULMASI:

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Kova burcu Ay tutulması ile arkadaşlıklarınız ya da Projelerinizdeki belirsizlikleriniz sonlanıyor. Yaptırım gücü yüksek olan şartlarınız sizi ileri taşıyacak. Elde olmayan koşullar içinde kalabilirsiniz dikkat ediniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: İş, kariyer ve hedeflerinizle ilgili yapacağınız büyük dönüşüm size iş hayatınızda güç kazandıracak ve tamamlanan proje ya da birliktelik ses getirecek. Kova burcu Ay tutulması size iyi gelecek.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Akademik eğitim, Hukuk ve yurt dışı işleri ile ilgili konular da sonlanmalar sizi elde olmayan şartlar içinde bırakabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: Finansal konularda olacak sonlanmalar size iyi gelecek. Elde olmayan koşullar gelişse de Kova burcu Ay tutulmasıyla birlikte iş hayatınızla ya da sağlığınızla ilgili proje uzun vadeye yayılacak.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Eş ve ortağınızın içinde bulunduğu şartlar, danışmanlık aldığınız kişilerle ilgili sonlanmalar gerçekleşiyor. Akademik alanla ilgili yeteneklerinizi geliştireceğiniz yeni program uzun vadeye yayılarak size iyi gelecek.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Çalışma koşullarınız sonlanıyor, temel alt yapınızla ilgili belirlenecek program sizi uzun vadeli projeler içine sokarken, maddi kazançlarınızla ilgili gelişmeler iyi olacak.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Aşk hayatınız, çocuklarınızın koşulları ve hobileriniz. Kova burcu Ay tutulmasıyla birlikte içinde bulunduğu şartlar sonlanıyor. Yapacağınız anlaşma uzun vadeye yayılarak size güç kazandıracak.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Kova burcu Ay tutulması ile birlikte, yerleşim, aile ve sizin temel alt yapınızı ilgilendiren şartlar sonlanıyor. Sahip olacağınız bilgi ya da mülk sizi uzun vadeli programın içine sokacak. Kesin kararlar alacak dönem yeni başlıyor.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Yazışmalar, yakın çevreniz ve eğitim faaliyetleriniz içinde bulunduğu koşulları Kova burcu Ay tutulmasıyla sonlandırıyor. Yeteneklerinizi ilgilendiren yeni proje içinde olmak size iyi gelecek.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Gelir, harcamalar ve finansal durumunuz yeni şartlarını oluşturmak için olan kapıyı kapatıyor. İş alanında yeni anlaşmalar uzun vadeye yayılacak ve size iyi gelecek.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: İçinde bulunduğunuz şartlar bitiyor. Kova burcu Ay tutulması sizi yeni şartlara geçiriyor. Belli ki bu tutulma serisi ile birlikte birçok şeyi bırakıyorsunuz ve iş birliği içinde olduğunuz kişilerle birlikte uzun vadeli program belirleyeceksiniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Her türlü kötü alışkanlıklarınız, hastane, okul gibi alanlarda ki şartlarınız Kova burcu Ay tutulması ile sonlanıyor. Maddi konularda yeni ve uzun vadeli şartlarınız belirlenecek.

Şartlarınız ne olursa olsun. Doğru olun doğru kalın. Hoşça kalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR