MHP Köprübaşında Başkan Demirci

MHP Köprübaşı ilçe kongresi yapıldı.

MHP Köprübaşında Başkan Demirci

MHP Trabzon İlçe kongrelerine Köprübaşı ilçe kongresi ile devam edildi.


Köprübaşında tek liste ile gidilen seçimde katılan tüm delegenin oyunu alan İrfan Demirci başkanlığa seçildi. Kongrede divan başkanlığını MHP il Başkanı Nihat Birinci yaparken divan üyeliklerini ise Hüseyin İmamoğlu ve Atilla Efendioğlu yaptı. İl Başkanı Nihat Demirci kongrede yaptığı konuşmada referandumda genel merkezin isteği doğrultusunda evet için çalışacaklarını ifade etti. 

Milliyetçi Hareket Partisinin yarınlara daha güçlü şekilde çıkacağını belirten Birinci, “Milliyetçi Hareket Partisi 34 milletvekili ile Türk milletinin önünü açacak, yeni bir anayasa yapıyor. Hem meclise ortak oluyor, hem de hükümete ortak oluyor. Bu işe dense dense başarı denir. Buna dense dense Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin zaferi denir. Gerisine de laf-ı güzaf denir. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli söylüyor, Türkiye bir beka sorunu ile karşı karşıyadır diyor. Türkiye’ye sevr dayatılıyor diyor. Bugüne kadar ülkemizde yaşananlar zaten bize bunları söylüyor. Gaflete düşmeyelim, bu süreçte gece gündüz çalışalım, sandıktan güçlü bir EVET’in çıkmasını sağlayalım” dedi. Yeni anayasada bizlerin varlık sebebi olan ilk dört madde korunmaktadır.

Anayasanın ilk dört maddesinin korunduğunu ifade eden Birinci, “Ayrıca 42. Maddede yer alan Türkiye Cumhuriyetinin eğitim dili Türkçedir maddesi de korunmaktadır. Bu madde bizler için olmazsa olmazdır. Bir diğer olmazsa olmazımız ise 66. Maddede ki Türk devletine vatandaşlık bağı ile bağlı olan herkes Türk’tür maddesidir ve bu madde de korunmaktadır. Bu maddeler sadece ülkücülerin değil, bütün Türk milletinin olmazsa olmazıdır” ifadelerini kullandı.

İrfan Demirci başkanlığında MHP Köprübaşı Yönetim Kurulu Üyeleri ise şu şekilde oluştu.

1.H. Tahsin Uzuntaş
2.H. Hilmi Erdoğdu
3. Ayhan Aksoy
4.Hasan Uzuntaş
5. Mehmet Malkoç
6. Yunus Aydın
7. Hasan Yılmaz
8. Tunç Avcı 
9. Necmettin Aygün
10. Ahmet Güneş
11.  Recep Kadı
12. Cemal Ayar
13. Ahmet Kadı
14. Mehmet Suiçmez

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler