Kopenhag cephesinde Thorup ve Zeca'dan Trabzonspor açıklaması: Zor bir rakip!

Trabzonspor'un yarın karşılaşacağı Kopenhag'da teknik direktör Thorup ve futbolcu Zeca konuştu.

Kopenhag cephesinde Thorup ve Zeca'dan Trabzonspor açıklaması: Zor bir rakip!

Trabzonspor, yarın akşam saat 22:00'da oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme karşılaşmasuında Kopenhag ile karşılaşacak. 

Karşılaşma öncesinde Teknik Direktör Thorup ve futbolculardan Zeca açıklamallrda bulundu.

Thorup şu ifadeleri kullandı:

"Kötü başlangıcımızın ve şu ana kadar gösterdiğimiz değişken performansların tamamen farkındayız, ancak odak noktam ne olduğu değil, yarın ne olacağı. Ve orada biliyoruz ki bu savaşların kendine ait bir hayatı var"

"Zor bir rakibin bizi beklediğini de biliyoruz, çünkü Türkiye şampiyonu bir takımın elbette çok kalitesi var ve ligi de açık ara farkla kazandılar."

"Maçlarının çoğunu gördüm ve son iki maçı için canlı gözlemciler aldık, bu yüzden hem taktik hem de bireysel olarak iyi hazırlandık. Bireysel niteliklere, güce ve hıza sahip bir ekip ve son alımları da büyük hırsları olduğunu gösteriyor. Bu yüzden, büyük saygı duyduğumuz ama aynı zamanda karşısında iyi bir şansımız olduğuna inandığımız zorlu bir rakip."

"Küçük farklarla kararlaştırılacak iki düz maç olacağını düşünüyorum" dedi.

Zeca: Elimden gelen her şeyi vermeye hazır

"Henüz 90 dakika oynamadım, ancak çok antrenman yaptım ve son maçlarda değiştirildim. Sadece başlangıçtan veya yedek kulübesinden elimden gelen her şeyi vermeyi düşünüyorum ve sonra vücudun nasıl tepki verdiğini görmemiz gerekecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor