Konya'daki katliam görüntüleri ortaya çıktı

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü katliamın görüntüleri ortaya çıktı.

Konya'da 7 kişinin öldürüldüğü katliama ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Vahşetin boyutu gözler önüne serildi. Adalet Bakanı Abdulhamit Gül taziye evinde yaptığı ziyarette "Ailenin acısı bizim acımız, cenaze bizim cenazemizdir" diye konuştu.

Konya'da, Mehmet Altun tarafından evlerinde tabancayla vurulan Yaşar Dedeoğulları (65), eşi İpek Dedeoğulları (62), çocukları Serap Dedeoğulları (36), Serpil Dedeoğulları (32), Sibel Dedeoğulları (30), Metin Dedeoğulları (45) ve Barış Dedeoğulları'nın (35) cenazeleri toprağa verildi.

Türkiye'yi dehşete düşüren katliama ilişkin de görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde saldırganın aileyi bahçede silah zoruyla bir araya getirdiği, bir süre sonra da aile üyelerini kurşun yağmuruna tuttuğu görülüyor.

Konya'daki katliam görüntüleri ortaya çıktı

CİNAYET ŞÜPHELİSİ ARANIYOR

Dedeoğulları ailesine saldırıp, 7 kişiyi öldüren ve K. ailesinin yakını olduğu belirtilen M. A.(33), polis ekiplerince her yerde aranıyor. Polis, M.A.'nın kaçtığı güzergahlar ve aracını terk edip gittiği bölgelerde çalışmaları yoğunlaştırırken, gözaltındaki 10 kişinin sorgusu ise sürüyor.

(Habertürk)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler