Komşu gazetecilerden çaya ilgi

Yıllardır Trabzon'da turizm elçiliği görevi gören S.S. Of Özçay Tarımsal Kalkınma Kooperatifi bu kez Rusya, Ukrayna, Moldovya, Gürcistan, Macaristan, Kazakistan'tan gelen yaklaşık 30 gazeteciye ev sahipliği yaptı. Fabrikayı gezen gazeteciler, çayın bahçed

Komşu gazetecilerden çaya ilgi

Yıllardır Trabzon'da turizm elçiliği görevi gören S.S. Of Özçay Tarımsal Kalkınma Kooperatifi bu kez Rusya, Ukrayna, Moldovya, Gürcistan, Macaristan, Kazakistan'tan gelen yaklaşık 30 gazeteciye ev sahipliği yaptı.

Fabrikayı gezen gazeteciler, çayın bahçeden bardağa giriş evresini saniye saniye inceledi…

Trabzon'un önemli çay fabrikalarından biri olan ve adeta turizm elçiliği görevi gören Of Özçay fabrikası bu kez yabancı gazetecilerin durağı oldu. Trabzon 1. İpekyolu İşadamları Zirvesi ve Karadeniz Tarım ve Gıda Fuarı çerçevesinde Karadeniz çevresindeki ülkelerden Trabzon'a gelen gazeteciler, fabrikanın Genel Müdürü Mehmet Karnap'la görüştü. Bahçeden başlayan çayın bütün evrelerini yerinden inceleyen gazeteciler bol bol fotoğraf çekti ve notlar aldı. Y

eşil çayı avuçlarının içinde dakikalarca inceleyen gazeteciler daha sonra siyah hale geldiğini görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. İncelemelerin ardından çaylarını yudumlayan gazeteciler daha sonra fabrika genel müdürü Karnap ve yöneticileriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Ekonomi