Koçhan; Maçka’nın vizyonu değişti!

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan açıklamalarda bulundu

Koçhan; Maçka’nın vizyonu değişti!

Trabzon’un Maçka İlçesi Sümela Manastırı'nın da açılmasıyla hareketli bir dönem geçiriyor.

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, “Maçka artık vizyon değiştirdi. Dünyanın en büyük turizm destinasyonlarından birinin tam ortasındadır. Buna ayak uymak boynumuzun borcudur. Sümela Manastırı’nın açılmasıyla birlikte diğer Trabzon Büyükşehir Belediyemizle hazırladığımız projelerin hayata geçmesiyle artık dünyanın konuştuğu, sıcak gündeminde yer alan bir yer haline dönüşüyor” dedi.

Makine parkına yeni araçlar katan Başkan Koray Koçhan direksiyon başına geçerek,”Maçka’da gelen talepler bellidir. Her vatandaşım Maçka’da yaşadığının sorumluluğunu bilerek yaşıyor. Bizde bu sorumluluğun birer parçasıyız. Birlikte Maçka’mızın eşsiz doğasıyla barış inde yaşanmasını sağlayacağız. Maçka mutlu ve huzurlu Trabzon’un, doğal ve tarihi güzellikleriye dünyaya açılan kapısıdır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber