Kocasının ayağını yıkayıp, öpen sosyal medya fenomenine tepkiler yağdı

Güzel merkezi sahibi Dilan Polat, sosyal medya hesabından eşinin ayaklarını yıkayıp öptüğü anları paylaştı.

Kocasının ayağını yıkayıp, öpen sosyal medya fenomenine tepkiler yağdı

Görüntüleriyle kısa sürede sosyal medyada gündem olan Polat için "Kendinizi bu kadar da aşağılamayın, midem kaldırmıyor" yorumları yapıldı.

Doğum fotoğrafçılığı yaparak başladığı kariyerine güzellik merkezleri açarak devam eden ve şimdilerde neredeyse her dilde bir merkezi bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, son paylaşımıyla tepki çekti.

KOCASININ AYAĞINI ÖPTÜ
Polat, hastanede birlikte tedavi gördüğü eşinin ayaklarını yıkarak öptü. Her anını Instagram hesabından yayınlayan Polat, o anları da "Daha gidecek çok yolumuz var güzel yarim" notuyla yayınladı. Ünlü ismin kısa sürede 90 bine yakın görüntülenme alan paylaşımı sosyal medyanın gündemine oturdu

TEPKİ ÇEKTİ
2 çocuk annesi Dilan Polat'ın eşinin ayaklarını öpmesine tepki gösteren birçok sosyal medya kullanıcısı "Sevgiden iğrendim" ve "Her anını böyle çektirip paylaşması şov" yorumları yapıldı.

DİLAN POLAT'TAN ELEŞTİRİLERE CEVAP

Gelen tepkilerin ardından Instagram hesabının hikaye kısmından bir paylaşım daha yapa Polat, "Oh oh öperim, severim, koklarım. O benim kalbim, o benim canım. İstediğinizi yazın, çizin ben böyle seviyorum. Oh mis gibi mis çiçek gibi. Tam 17 sene çocukluğum" ifadelerini kullandı.

Kocasının ayağını yıkayıp, öpen sosyal medya fenomenine tepkiler yağdı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Magazin