Silahla öldürdü, 'kader' dedi!

Kocaeli'de sokakta gördüğü kişilere ateş edip bir kişiyi öldüren, bir kişiyi de yaralayan Doğan Karadağ, savunmasında 'kader' dedi, müebbet hapis cezası aldı.

Silahla öldürdü, 'kader' dedi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesi, Gültepe Mahallesi’nde 10 Kasım 2019 günü meydana gelen olayda, Alim Kazancı motosikletiyle evine giderken arkadaşlarını gördü.

Arkadaşlarının yanında duran Kazancı, sohbet etti.

Konuşma seslerinden rahatsız olduğu ve alkollü olduğu öğrenilen Doğan Karadağ, silahla ateş ederek Alim Kazancı’yı silahla başından vurarak öldürdü, 1 kişiyi de yaraladı.

Olay sonrası kaçan Doğan Karadağ, yakalanıp, tutuklandı.

Karadağ hakkında, 'Basit yaralama,' 'kasten öldürme,' 'ruhsatsız ateşli silahlarla mermi satın alma veya bulundurmak’ suçlarından dava açıldı.

Davanın karar duruşması bugün Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Doğan Karadağ, SEGBİS ile mahkeme salonuna bağlandı. Doğan K., "Olay kaza ile oldu. Kaderden başka bir şey diyemiyorum. Bu hususun gözetilerek karar verilmesini istiyorum. Tahliyemi talep ediyorum. Çok pişmanım. Olay kazadır" dedi.

Mahkeme heyeti, Doğan Karadağ’ı müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Aynı dava kapsamında 'Suç sonrası yardım etmek suretiyle kayırma' suçlamasıyla yargılanan Cihat A. ve Mustafa A.'ya 2 yıl, Nurten A. ve Hüseyin Ö.'ye de 10'ar ay hapis cezası verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler