4 gündür kayıptı cesedi derede bulundu

Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde 4 günden beri kayıp olan 39 yaşındaki adamın cesedi derede bulundu.Edinilen bilgilere göre 4 günden beri kayıp olan Cüneyt Recep Ürküt’ her yer de aranıyordu.

4 gündür kayıptı cesedi derede bulundu

Edinilen bilgilere göre Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde 4 günden beri kayıp olan Cüneyt Recep Ürküt’ her yer de aranıyordu.

Vatandaşlar Gölcük Şirinköy mahallesindeki Beyoğlu Deresi’nde hareketsiz yatan bir kişi gördü. Durum derhal polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Kısa sürede ola yerine gelen ekipler golde hareketsiz yatan kişiyi kıyıya çıkardı. Yapılan müdahalelerin ardından şahsın hayatını kaybettiği belirlendi. Dereden çıkarılan cesedin 4 gündür kayıp olan 39 yaşındaki Cüneyt Recep Ürküt’e ait olduğu belirlendi. Ürküt’ün cansız bedeni otopsi için Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler