Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda yeni ay 29-03-2022

Yeni başlangıçların geldiği zamanı bildiren yeni ay dönemleri, harekete geçiren canlandıran enerjiler içerir. Burçlar kuşağında Koç burcu; başlangıçlar, girişimler ve yenilikleri temsil eder. 1 Nisan’ da gerçekleşecek olan yeni ayın temellerini; anlaşmalar, iletişim ve diyaloglar oluşturuyor. Bedellerin ödeşmelerin öne çıkacağı Koç burcu yeni ayı, yönetici konumunda olan kişilerin hem tıp alanında hem ileriye yönelik projeler, havacılık, uluslararası konular ve şirketlerle ilgili gelişmelerin içeriklerinde yeni başlangıçlar yapılacağını ve bu konularda yeni anlaşma zamanının geldiğini ön görüyor.

Ayıca; kumlu ve engebeli yelerlerle ilgili ortak plan projeler, hayvan ağılları ve sürülmüş olan topraklarda olabilecek giderler, Koç burcu dolunayı ile yeni şartlarını oluşturarak öne çıkıyor. Bu dönemde yüz bölgesine ait hastalıklar (sivilce, su toplaması), baş ağrısı, dişlerle ilgili sorunlar baş gösterebilir, ihmal etmemekte fayda var. Okyanus ve denizlerde, yüksek yerler (plato, yaylalarda) fay hareketlerinin olabileceğini de Koç burcu yeni ay haritası ön görüyor.

YÜKSELEN KOÇLAR: Kişisel konumunuz, girişimlerinizde bir temel oluşturmak için Koç burcu yeni ayı ile ileriye yönelik ortaklı bir plan dahilinde harekete geçiyorsunuz. İyileştirici etkiler altında ilerleyecek olan anlaşmalarla Özgüven tazeliyorsunuz. İş alanında birlikte çalışacağınız partnerinizle ilgili bazı bedeller önünüze çıkabilir dikkat ediniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Zorluklarınız, psikolojiniz, kapalı alan ve kapalı devre işleriniz, gizli yürütmüş olduğunuz konular ve kontrolünüz dışında gelişmeler; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Koç burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte iyileştirici döneme geçiyorsunuz. İş kariyer alanında önemli temel oluşturacak olan başlangıçlar ani kararla plan değişimi yaptırabilir. Ortaklı yürüyecek işlerinizde bedeller var dikkat ediniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Sosyal amaçlarınız, organize işleriniz, projeleriniz ve en önemlisi umutlarınız. Koç burcunda gerçekleşen yeni ayla birlikte iyileştirici etkiler altında yeni şartların içine giriyorsunuz. Planlı şekilde ilerleteceğiniz işlerinizde haklarınızı ilgilendiren girişimlerinizi başlatıyorsunuz. Ortaklı projelerde uzun vadeli yön belirleyecek olan yeni ay fazı bedellerin olacağına dikkat çekiyor.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İş, kariyer ve hedefleriniz; Büyütmek, geliştirmek ve plan dahilinde başlangıçlar yapacağınız iş ve hedeflediğiniz konu her ne ise ortak gelirle ilgili uzun vadeli gelişmeleri içeriyor. Bazı bedeller olacağını ön gören ay fazı işin içinde para var dikkatli olmanızı tavsiye ediyor.

YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik alan, Hukuk, Uluslararası konular, basın yayın ve büyük şirketler, turizm; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz iyileştirici ortak projelere başlıyorsunuz. Anlaşmaların öne çıkacağı yeni ay dönemi bazı bedelleri de belirliyor dikkatli olunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Banka hesaplarınız, ödemeler, kredi, alacak-verecekler, miras, nafaka, sigorta, burs ve eş geliri; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Koç burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. İyileştirici etkenler alacağınız yeni ay zamanı iş ve alt çalışanlarınızla uzun vadeli ortaklıklar içine giriyorsunuz. Bu dönemde bedellere dikkat ediniz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Ortaklıklarınız, ikili ilişki içinde olduğunuz kişiler, anlaşmalarınız, danışmanlık aldığınız insan ya da kurumlar (öğretmen, doktor, avukat) ve varsa eşinizin şartları. Koç burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte iyileştirici gelişmeler başlıyor. Yeteneklerinizle ilgili ya da yatırımlarınızla ilgili yürüttüğünüz süreç birlikte yol aldığınız partnerinizle yeni aşamaya geçiyor. Bedeller var dikkat ediniz.

YÜKSELEN AKREPLER: Çalışma koşullarınız, beslenmeniz ve sağlığınız; Koç burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte iyileştirici etkiler başlıyor. Ortaklı ve partner eşliğinde başlayacağınız yeni program uzun vadeli olacak. Tamamlama ve sonuç almaya odaklı gelişmelerin bedelleri var dikkat ediniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Yetenekleriniz, hobileriniz, özel hayatınız, aşk, yatırımlarınız ve varsa çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar. Koç burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte iyileştirici şartlar başlıyor. Bu konularda anlaşma ve iletişim gerektiren uzun vadeli yeni sürece geçiyorsunuz. Partner ile devam edecek olduğunuz bu konuları birisi ile ilgiliyseniz dikkat ediniz bedeller çıkıyor.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Temel olarak almış olduğunuz eğitiminiz, aileniz, yerleşim ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili konular; Koç burcunda gerçekleşecek ola yeni ayla birlikte yenilenen iyileştirici etkiler içinde oluyorsunuz. Ortaklılık gerektiren konular sizi uzun vadeli sürece götürüyor. Bedellere dikkat ediniz.

YÜKSELEN KOVALAR: Anlaşmalarınız, kısa eğitim(kurs), iletişim gerektiren konular, harcamalarınız ve varsa kardeşlerinizin şartları; Koç burcunda gerçekleşecek olan yeni ayla birlikte size iyi gelecek yeni şartlara başlıyorsunuz. Birlikte hareket etmek durumunda kalacağınız kişilerle ilgili sizin kişisel konumunuzu ilgilendiren bir projede olacaksınız. İletişime dikkat ediniz. Bedelleri var.

YÜKSELEN BALIKLAR: Kişisel kazancınız, varsa eşinizin banka işlemleri ve ödemeleri, çocuğunuzun iş kariyer alanı; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, gelişmeler yeni ayla birlikte iyileştirici etkiler altında başlıyor. Birlikte yol alacağınız kişilerle uzun vadeli olarak yürütmek zorunda olduğunuz kapalı devre işlemleriniz (hastane, int, dosyalama, telefon) de dikkatli olmalısınız.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR