Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda yeni ay 06-04-2021

12 Nisan 2021 tarihinde Koç burcunun 22 derecesinde yeni ay doğuyor. Girişimler, başlangıçlar ve cesaretin temsilcisi olan Koç burcunda gerçekleşecek olan yeni ayın açılımı; Hızlı gelişen fırsatlar, cesaret ve öz güven dolu. Yeni aylar her zaman yükseliş enerjisi içerir ve yeni başlangıç zamanlarının habercisidir. Koç burcunda olan yeni ay; büyük şirketler, Uluslar arası konular, hukukla ilgili gelişmelerde yeni girişimler için iyi bir döneme girildiğini ön görüyor. Koç burcunun yönetici gezegeni Mars’ ın İkizler burcunda ki transiti eylemlerin özgürlükçü yönünü, yeni keşifleri ve şans veren bilimsel buluşların önümüzde ki zaman içinde yeni yol bulacağına vurgu yapıyor.

Sağlık açısından da migren, mantar, polipler ve baş ağrılarını da gelişen sürece dikkate almak ve ihmal etmemek gereken bir döneme giriyoruz. Koç burcunda olacak olan yeni ay, kumluk alanları, engebeli yerleri, çatı katları ile ilgili konuları da güncelleyecek. Evet, güzel, girişimci, coşkulu bir yeni kapı açılıyor. Bu güzel yeni ay enerjisinin hepimize hayırlara vesile olmasını dilerim.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız, Motivasyonlarınız ve girişimleriniz. Varsa çocuklarınızın yüksek öğrenimi ile ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Yazışmalar ve iletişimle ilgili konularla gelen fırsatlar da size yeni kapılar açılıyor. Size iyi gelecek bu yeni ayı iyi değerlendirin.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz ve internet üzerinden yürüttüğünüz işleriniz. Koç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte ivme kazanarak yeni fırsatlar yakalayacaksınız. Koç burcu yeni ayı size yeni kararlar aldıracak. Bu yüksek enerjiyi iyi değerlendirin.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Organizasyonlar, proje ve ekip çalışmaları; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Koç urcunda olacak olan yeni ayla birlikte size yeni kapılar açılıyor. Ortak işleri önünüze getirecek olan gelişmeler kişisel konumunuzu etkileyecek. Bu güzel enerji akışını kaçırmayın.

YENGEÇLER VE YÜKSELEN YENGEÇLER: İş kariyer, hedeflediğiniz konularda çalışma şartlarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Kapalı alan konular ve internet üzerinden yürüyen işlerinizde fırsatlar sizi bekliyor. Koç burcu yeni ayının enerjisini iyi kullanın.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik alan, yabancılar, hukuk ve varsa büyük şirketlerle olan ilişkileriniz. Koç burcunda olan yeni ayla birlikte şanslı başlangıçlar size gelecek. İleriye yönelik projeleriniz de güzel fırsatlar yakalıyorsunuz. Koç burcu yeni ayının güzel enerjisini kaçırmayın.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortak gelir, ödemeler ve eşinizin geliri ile ilgili yeni kapılar açılıyor. Hedeflerinle ilgili fırsatlar geliyor. Koç burcu yeni ayının güzel enerjisini kaçırmayın.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: Ortaklıklar, anlaşmalar ve varsa eşinizin şartları; Koç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni anlaşmalar için yeni kapılar açılıyor. Uluslar arası ve akademik alanda size yeni kapılar açacak olan gelişmeler fırsatlarıyla geliyor.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Çalışma koşullarınız, temponuz, beslenme düzeninizle ilgili konularda yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Maddi kaynaklarınızı bağlayan gelişmeler ortak gelirde hareket ve şanslı fırsatlar getiriyor. Koç burcunun güzel enerjisi size iyi gelecek.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Çocuklarınız, yetenekleriniz, yatırımlarınız, ofis çalışmalarınız ve varsa babanızın geliriyle ilgili yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Kişisel şartlarınızı ilgilendiren gelişmeler ortaklı işlerinizde fırsatlar getiriyor.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Yerleşim, aile, kişisel temelleriniz ve varsa eşinizin kariyeri ile ilgili konularda yeni fırsat ve gelişmeler sizi bekliyor. İş temponuzla ilgili gelişecek fırsatlar size iyi gelecek.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Anlaşmalar, kurs ve kısa eğitim programı ile ilgiliyseniz size oldukça iyi gelecek yeni kapılar açılıyor. Gelen fırsatları çabuk değerlendirmeye bakın.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Maddi kaynaklarınızla ilgili şirketler aracılığı ile size yeni kapılar açılıyor. Anlaşma yolu ile gelecek fırsatları çabuk değerlendirmeye alınız.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR