Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda yeni ay 23-03-2020

24 Mart 2020 Salı günü Koç burcunun 4 derecesinde Kiron kavuşumuyla yeni ay gerçekleşecek.

Yeni başlangıçların ve yeni fırsatların habercisi olan yeni ay zamanları her ay başka bir burçta ve başka derecelerde gerçekleşirler. Her burcu ayrı etkileyen yeni ay dönemleri kişisel haritalarda önemli noktalara denk geliyorsa bu iyi ya da kötü yeni şartlar demektir. Koç burcunda olacak olan yeni ay, Kiron açılı; bilindiği gibi Kiron, hekimlik ve cerrahi alanla ilişkilendirilir.

24 Mart’ ta yaşayacağımız yeni ay çok güçlü ve çok etkili enerjileri içeriyor. Koç burcunun temsilci gezegeni olan Mars yine toplumsal olayların ve kitlelerin temsilcisi olan Pluto ile kavuşum açısında. Buna göre yeni ay fazı, ilaçlarla olabilecek yeni gelişmelerin güçlü ve toplumsal alanda etkili sürecin başlayacağı konusunda ön görüde bulunuyor.

Fakat ayın ay düğümlerine olan açısı sıkışık alanlarda kalınabilecek sürecinde başlanacağına dikkat diyor. Mars’ ın, Pluto ile açısı, kontrollü ve yüksek enerji altında büyük güç ve baskılı sürecinde başladığına önemle vurgu yapıyor.

Yeni ay fazı gerçekleştiğinde Satürn Kova burcuna transit yapmış durumda, artık yeni toplumsal projelerle yeni oluşumlara geçildiği zamanın geldiğini gökyüzü ön görüyor. Koç burcu Zodyak da her zaman yeni başlangıçları temsil eder. Bu çok güçlü yeni ayın enerjisi bizi zorlasa da unutmayın en büyük ve en güzel başarılar zor olanlardır.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE KOÇ BURCUNDA YENİ AY

YÜKSELEN KOÇLAR: Kişisel konumunuz, sağlığınız ve içinde bulunduğunuz şartlar. Varsa çocuğunuzun yüksek öğrenimi ile ilgili konular; Koç burcunda olacak olan yeni ay, yeni şartlar için kapısını açıyor. Bu güçlü koşullar anlaşmalar yolu ile size onur kazandıracak. Zorlu ve sıkışık şartları da ön gören yeni ay, İş kariyer alanında kontrollü ve baskılı sürece girdiğinizi ve sosyal alanda ki yeni yapılanmanın başladığına da dikkat çekiyor.

YÜKSELEN BOĞALAR: Kapalı devre ve gizli yürüttüğünüz işleriniz. Hastane, hapishane gibi kapalı alanlarla olan ilişkilerinizle ilgili yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Yapacağınız anlaşma yolu ile onurlandırılıyorsunuz. Fakat zorlu ve sıkışık şartların olabileceğini ön gören yeni ay, Akademik alan, uluslar arası konular ve ya büyük şirketlerle ilgili konularda kontrollü ve baskılı sürece dikkat etmeniz gerektiğini ve kariyer alanında yeni yapılanma sürecine girdiğinize önemle vurgu yapıyor.

YÜKSELEN İKİZLER: Sosyal alan, arkadaşlıklarınız, projeleriniz, planlarınız, organizasyonlarınız ve en önemlisi umutlarınız. Yeni anlaşmalar ile onurlandırılacaksınız. Fakat zorlu ve sıkışık şartlarınızı ön gören yeni ay, ortak parada ve kredi borç gibi konularda olabilecek gelişmelerde baskılı ve kontrol edilmesi gereken bir döneme geçtiğinize dikkat çekiyor. Akademik alan uluslar arası konular ve yabancılarla ilgili yeni yapılanma sürecine girmiş bulunuyorsunuz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: Akademik alan, uluslar arası konular, medya, hukuk ve iş birliği içinde olduğunuz kişiler. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, yeni başlangıçlar ve yeni anlaşmalarla onurlandırılıyorsunuz. Eş ve ortaklıklar alanında olabilecek gelişmeler zorlu ve sıkışık şartlarınızın olacağını ön görüyor. Ortak gelirde yeniden yapılanma sürecine girmiş bulunuyorsunuz.

YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik alan, yabancılar, büyük şirketler, uluslar arası konular, hukuk, medya ve eş akrabaları; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz, Yeni anlaşmalarla onurlandırılıyorsunuz. Günlük temponuzda olabilecek gelişmeleri etkileyen yeni ay süreci zorlu ve sıkışık şartları öne çıkarıyor. Eşinizin, ortağınızın ve danışmanlık aldığınız kişilerle ilgili yeni yapılanma sürecine girmiş bulunuyorsunuz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortak gelir, kredi- borç, alacak- verecek, miraslar, nafaka, burs, eş geliri ve ameliyatlık tedavi sürecini gerektiren bir konu ile ilgiliyseniz yeni anlaşmalar ile onurlandırılıyorsunuz. Koç burcunda olacak olan yeni ay, çocuklarınızın şartları, yatırımlar ve aşkla ilgili konuları etkileyen zorlu ve sıkışık koşulları öne çıkaracak. Günlük temponuzda yeni yapılanma sürecine girmiş bulunuyorsunuz.

YÜKSELEN TERAZİLER: Eşinizin şartları, ortaklıklar, anlaşmalar ve danışmanlık aldığınız kişiler. Koç bucunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni anlaşmalarla onurlandırılıyorsunuz. Temel alt yapınız ve ailevi koşullarınızı etkileyen süreç zorlu ve sıkışık koşulları da öne çıkaracak. Yetenekleriniz ve çocuklarınızın hayatları yeniden yapılanma sürecine girdi.

YÜKSELEN AKREPLER: İş temponuz, sağlığınız, beslenme düzeniniz ve varsa evcil hayvanınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz Koç burcunda olacak yeni ayla birlikte yeni şartlar geliyor. Anlaşmalar yolu ile onurlandırılıyorsunuz. Yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili başlangıçlar zorlu ve sıkışık koşulları öne çıkaracak. Temelleriniz, eşinizin iş kariyeri ve yerleşimle ilgili konular yeniden yapılanma sürecine girmiş bulunuyor.

YÜKSELEN YAYLAR: Çocuklarınızın durumu, hobileriniz, yatırımlarınız, aşkınız, babanızın geliri varsa ek geliriniz. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz; anlaşmalar yolu ile onurlandırılıyorsunuz. Koç burcunda olacak olan yeni ayla birlikte yeni şartlara geçiyorsunuz. Çocuklarınızın iş kariyeri ve maddi kaynaklarınızı etkileyen başlangıçlar zorlu ve sıkışık süreci öne çıkarıyor. Kardeşlerinizin şartlarını ilgilendiren ve yakın çevrenizle ilgili konularda yeniden yapılanma sürecine girmiş bulunuyorsunuz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Temelleriniz, eşinizin kariyeri, ailevi konularda olabilecek gelişmeler ve sizin temel alt yapınızı ilgilendiren donanımlarınız. Bu konuların birisi ile ilgiliyseniz yeni ayla birlikte yeni anlaşmalar yolu ile onurlandırılıyorsunuz. Sizin içinde bulunduğunuz koşulları etkileyen başlangıçlar zorlu ve sıkışık süreci öne çıkarıyor. Maddi alanda yeni yapılanma sürecine geçiyorsunuz.

YÜKSELEN KOVALAR: Yakın çevreniz, hareket alanınız, anlaşmalarınız ve paranızı harcamış olduğunuz yer. Yapacak olduğunuz anlaşmayla onurlandırılıyorsunuz. Kapalı alan konuları ve banka hesaplarınızla ilgili konuları etkileyen yeni başlangıçlar, zorlu ve sıkışık süreci öne çıkarıyor. İçinde bulunduğunuz koşullarınız ve şartlarınızla yeniden yapılanma sürecine geçiyorsunuz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Maddi kaynaklarınız ve kazançlarınız. Koç burcunda olan yeni ayla birlikte yeni başlangıçlar yapıyorsunuz. Yapacağınız yeni anlaşma ile maddi konularda onurlandırılacaksınız. Sosyal alanda etkili olacak başlangıçlar zorlu ve sıkışık süreci öne çıkarıyor.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR