Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda yeni ay 16.04.2018

16 Nisan Pazartesi günü Trabzon’ a göre çıkarılan haritada, saat: 03: 57 civarı Koç burcunun 26 derecesinde Uranüs’ le kavuşum halinde olan ve tabiri caizse deli göz bir yeni Ay gerçekleşiyor.

Yeni Ay; öncelikle uluslar arası arenada olabilecek koşullara dikkat çekerken gelişen olayların dönüşerek başka halde sonlanacağına, olan gelişmelerin korkutucu kimliğinden çıkarak İnisiyatifin ele alınabileceğini vurgularken, Nisan sonu daha liberal ve daha dengeli şartların gelişeceğine de işaret ediyor.

Yükselen burçlara göre Koç burcu yeni Ayı

YÜKSELEN KOÇLAR: İçinde bulunduğunuz şartlarınız, sağlık ve en önemlisi bilincinizle ilgili beklenmedik değişime hazır olunuz. Koç burcu yeni ayı sizi köklü halde değiştirerek yeni başlangıçlar yaptıracak.

YÜKSELEN BOĞALAR: Alacağınız yeni kararlarla ikili ilişkilerinizde önemli değişim yaşayacaksınız. Kredi borçlar ve banka hesaplarınızdaki radikal süreç size iyi gelecek.

YÜKSELEN İKİZLER: İleriye yönelik projelerinizde alacağınız ortak karar, finansal konuları da ilgilendiriyor. Köklü değişim süreci iş koşullarınızı rahatlatacak.

YÜKSELEN YENGEÇ: Koç burcunda olacak olan yeni Ay, iş kariyer alanında ortak karar aldırırken köklü başlangıçlar sizi bekliyor.

YÜKSELEN ASLAN: Büyük şirketler, akademi ve en önemlisi aşkınız ve yeteneklerinizle ilgili yeni köklü kararlar sizin hayatınızda yeni düzen oluşturacak ve sizin temel değerlerinizle ilgili yeni dönem başlayacak.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Ortak gelir ve miraslarla ilgili konularda olabilecek köklü değişim sayesinde yeni yatırımlar yapabilirisiniz. Koç burcunda olacak olan yeni Ay sizde psikolojik dönüşümde yapacak.

YÜKSELEN TERAZİLER: İkili ilişkilerinizde alacağınız radikal kararlar temellerinizi değiştirecek. Ev ve yerleşimle ilgili yeni anlaşmalara hazır olunuz.

YÜKSELEN AKREPLER: Sağlığınızla ilgili konularda farklı tedavi sürecine giriyorsunuz. Yediğiniz içtiğiniz ve paranızı harcadığınız yer köklü değişim sürecinde.

YÜKSELEN YAYLAR: Çocuklarınızın içinde bulunduğu şartlar kalıcı duruma geçiyor. Finansal kazançlarınız dönüşüm sürecine girmiş bulunuyor.

YÜKSELN OĞLAKLAR: Değer yargınız ve psikolojik süreciniz kökten değişim sürecine giriyor ve dolayısıyla sizin içinde bulunduğunuz şartlar değişiyor.

YÜKSELEN KOVALAR: İleriye yönelik alacağınız yeni kararlar, sizin yakın çevreniz dahil yeni düzeninizi oluşturmanızda etkili olacak.

YÜKSELEN BALIKLAR: Harcamalarınızda yeni hedefler oluşturuyorsunuz. İleriye yönelik yeni yatırımlar köklü değişim getirecek.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR