Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda dolunay 16-10-2021

Gelişen olayların bitme aşamasına geldiğine işaret eden dolunay zamanları ilerleyen işlerin sonucunu belirler ve açığa çıkarır. Koç burcu; burçlar kuşağında yönetim, girişim, başlangıçlar ve bireysellikle ilişkilidir. 20 Ekim’ de gerçekleşecek olan dolunay, Devlette yönetim ve yetkili konumdaki kişilerin durumunu öne getirecek. Bazı olumsuzlukları açığa çıkaran ay fazı, Diplomasi ve uluslar arası konularda önemli aşamaya gelindiğini ve yapılan anlaşmalarla bir şekilde bir bedelinde ödeneceğini gökyüzü ön görüyor. Maddi konuların ağırlık kazandığı dolunay dönemi, özellikle uluslar arası konularda çok şeyi netleştirecek.

Koç burcu dolunay zamanları, kumlu, engebeli yerlerdeki koşulları ve küçükbaş hayvanların durumunu da netleştirir. Sağlık alanında; baş bölgesi ile ilgili konular, sivilce, mantar hatalıkları, migren, diş hastalıkları ile ilgili konular da zorluk yaşayanlar ya da tedavi safhasında olanların durumları tam olarak görünür hale gelir. Bir dönemi sonuçlandıran Koç burcu dolunayı ile beklentilerimizi bulamasak da gelişmelerin netleşmesi bize gitmemiz gereken yolu belirleyecek.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR: Kişisel konumunuz, girişim ve sağlığınızla ilgili konularda ideal ve beklentilerinizde ki gelişmeler netleşiyor. Bazı bedeller ödemek zorunda kalabilirsiniz. Moralinizi bozmayın.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR: Zorluklarınız, kapalı alan işleriniz, psikolojiniz ve korkularınız. Koç burcunda gerçekleşen dolunay bu konularda size yeni kararlar aldıracak. Ödemelere dikkat edin.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER: Planlarınız, sosyal alan, organize işleriniz, arkadaşlarınız ve umutlarınız. Hesaplamış olduğunuz gelişmelerden umduğunuz sonucu alamıyorsunuz. İlişkilerinizde ki bedelleri açığa çıkaracak olan Koç burcu dolunay fazı çocuklarınızla ve aşkınızla ilgili birçok şeyi netleştirecek.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER: İş, kariyer, toplum önündeki unvanınız ve hedefleriniz. Gelişmeler netlik kazanıyor. Çalışma koşullarlında bazı sorunları açığa çıkacak olan Koç burcu dolunay dönemi size yeni kararlar aldıracak. Moralinizi bozmayın.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR: Akademik alan, hukuk, uluslar arası konular, şirketler, medya, Turizm; bu konuların birisi ile ilgiliyseniz koşullar sonlanıyor. İşler ümit etmediğiniz gibi gelişmeyebilir. Moraliniz bozulmasın.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR: Banka işlemleri, ödemeler, eş geliri, sigorta, burs gibi parayla ilgili konular. Sonlanma aşamasına geçiyorsunuz. Gelişmeler ümit etmediğiniz gibi olmasa da Koç burcu dolunayı en çok size yarayacak.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER: İkili ilişkiler, eş ve ortağınızın koşulları, anlaşmalar, açık düşmanlar ve varsa davalarınız. Koç burcu dolunayı ile koşullar netlik kazanıyor. İletişim ve anlaşmalarınızda bazı bedeller ödemek durumunda kalabilirsiniz. Dikkatli olunuz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER: Çalışma temponuz, angarya işleriniz, beslenmeniz ve iş arkadaşlarınız. Koç burcunda gerçekleşecek dolunayla koşullar netlik kazanıyor. Maddi kaynaklarınızla ilgili bazı elde olmayan gelişmeler içinde kalabilirsiniz. Harcamalarınıza dikkat ediniz.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR: Aşk, yatırımlar, yetenekler, kişisel özel alanınız ve varsa çocuklarınızla ilgili konular, Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte koşullar netlik kazanıyor. Kişisel konumunuzla ilgili fedakârlık içinde olabilirsiniz. Planlarınızı yaparken dikkat ediniz.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR: Aile, yerleşim, kişisel donanımınız. (Yani hangi konuda eğitimli olduğunuz) ve varsa eşinizin iş kariyer alanında gelişmeler. Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte şimdiye kadar emek verdiğiniz bu konular sonuçlanıyor. Mesleki alanda ki girişimlerinizle ilgili ilişkilerinizde bazı bedeller ödemek zorunda kalabilirsiniz. Karar verirken etki altında kalmamaya dikkat ediniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR: Yazışmalarınız, anlaşmalar, iletişim halinde olduğunuz insanlar varsa kardeşinizin şartları ve sizin hareket alanınız; Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte koşullar netlik kazanıyor. İdeallerinizi gerçekleştirme aşamasında ileriye yönelik konularda bazı bedeller ödemek durumunda kalıyorsunuz. Sosyal ilişkilerinize dikkat ediniz.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR: Maddi kaynaklarınız, rızkınız ve emek vererek kazandığınız paranız. Koç burcunda gerçekleşecek olan dolunayla birlikte koşullarınız netlik kazanıyor. Hedeflerinizi gerçekleştirmek için bazı bedeller ödemek zorunda olabilirsiniz. Hesap hareketlerinize dikkat ediniz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR