Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

Koç burcunda dolunay 29-09-2020

Dolunaylar tamamlanma ve bitirme aşamalarının netleştiği zamanlardır. Bir burcun aynı derecelerinde; dolunay veya yeni ayın gerçekleşmesi için üzerinden yaklaşık on- onbeş yılın geçmesi gerekmektedir. Koç burcu; burçlar kuşağında başlangıçlar, girişimler, yöneticiler ve egoyu temsil eder. Kiron açılı dolunay ve Koç burcunda ilerleyen Mars’ ın retro seyri, geçmiş konulara da yeni düzenleme şansı getiriyor. Ortaklaşa alanda engellenmeli, baskılı ve yara almış konuları ortaya çıkaran Koç burcu dolunayı, kısıtlayıcı ve zorlayıcı sürecin devlet ve bürokrasi ile ilgili olacağını ön görüyor. Doğal afetleri ve diplomasi ile ilgili konularda kapalı devre gizli anlaşmaları ortaya çıkacak olan dolunay fazına eşlik eden Mars’ ın ters ışıkları; baş ağrıları, migren ve yüz bölgesini ilgilendiren rahatsızlıklara da vurgu yapıyor. Ayrıca; çatı katları ve engebeli yerlerle ilgili yangın, patlamalar gibi gelişmelerin olacağına da dikkat çekiyor.

YÜKSELEN BURÇLARA GÖRE KOÇ BURCUNDA DOLUNAY

YÜKSELEN KOÇLAR: Girişimleriniz, fiziksel görünümümüz, motivasyon ve imajınız; varsa çocuklarınızın yüksek öğrenimi ve büyükbaba, büyük anneniz. Koç burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlarınız netlik kazanıyor. Önceden halledemediğiniz tekrar edecek olan konular sizi zorlayacak. Bu kısıtlayıcı süreç netleşirken bazı fedakarlıklar içinde kalabilirsiniz.

YÜKSELEN BOĞALAR: Zorluklarınız, kayıplarınız, gizli düşmanlarınız, kötü alışkanlıklar, kapalı alanda kalan kısıtlayıcı durumlar ve niyet ettiğiniz şeyler; Koç burcunda olacak olan dolunayla birlikte gelişmeler netlik kazanıyor. Önceden yarım kalmış girişimlerinizi tamamlama fırsatı bulurken, kısıtlayıcı koşullar akademik ve yabancılarla ilgili yerlerden gelecek. İş temponuzda fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN İKİZLER: Arkadaşlıklarınız, organizasyonlar, proje ve planlarınız Koç burcunda olacak olan dolunayla birlikte netleşiyor. Önceden tamamlayamadığınız girişimleriniz netlik kazanırken, kısıtlayıcı ve engel oluşturacak olan gelişmeler, ortak gelir ve maddi konularla ilgili olacak. Fedakarlık yapma zorunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN YENGEÇLER: İş, kariyer, statünüz ve hedefler; varsa annenizin genel durumu ve çocuklarınızın sağlığı; Koç burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Önceden tamamlamaya fırsat bulamadığınız girişimleriniz netleşirken kısıtlayıcı engeller ortaklıklarınızdan gelecek. Siz bazı fedakarlıklar içinde bulunabilirsiniz.

YÜKSELEN ASLANLARI: Yüksek öğrenim, yabancılarla ilişkiler, medya, hukuk, şirketler ve varsa eş akrabaları ile ilgili konular Koç burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlarınız netlik kazanıyor. Önceden girişimde bulunduğunuz fakat tamamlamaya fırsat bulamadığınız girişimleriniz netleşirken engellenmeler iş koşullarınızla ilgili olacak ve siz bazı fedakarlıklar içinde bulunabilirsiniz.

YÜKSELEN BAŞAKLAR: Eşinizin geliri, sigorta, vergi, kredi-borç, burs ve nafaka gibi kazancınızın dışında olan paralarla ilgili gelişmeler netleşerek tamamlanıyor. Önceden yapmış olduğunuz girişimleriniz netleşirken kısıtlama ve engellenmeler, yatırımlarınızdan ve çocuklarınızla ilgili olacak. Koşullar sizin fedakarlık içinde olacağınızı ön görüyor.

YÜKSELEN TERAZİLER: Ortaklıklarınız, eşinizin şartları, danışmanlık almış olduğunuz kişiler varsa davalarınız ve anlaşmalarınız. Koç burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlar netleşiyor. Bu konularla ilgili önceden yapmış olduğunuz girişimlerinizi tamamlama fırsatı bulacaksınız. Engellenmeler eşinizin kariyeri ve sizin temel istekleriniz ile olabilir. Koşullar kişisel konumunuzla ilgili fedakarlık yapacağınızı dolunay ön görüyor.

YÜKSELEN AKREPLER: Günlük iş temponuz, iş ortamı, sağlığınız, çalışanlarınız, beslenmeniz varsa kiracı ve evcil hayvanınız; Koç burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlar netleşiyor. Önceden yapmış olduğunuz girişimlerinizi tamamlama fırsatı bulacaksınız. Engellenmeler, anlaşmalarla ilgili olabilir. Fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN YAYLAR: Çocuklarınızın şartları, yaratıcı yönleriniz, hobi, spor, yatırımlarınız, yetenekleriniz ve konforunuz. Birisi ile ilgiliyseniz Koç burcunda olacak olan dolunayla birlikte şartlar netlik kazanıyor. Engellenmeler ve kısıtlanmalar maddi koşullarınızla ilgili olacak. Projelerinizde bazı fedakarlıklar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN OĞLAKLAR: Aile, yerleşim, eşinizin kariyeri ve sizin temel alt yapınız, Koç burcunda olacak olan dolunayla şartlar açığa çıkıyor. Engellenmeler ve kısıtlanmalar kişisel konumunuzla ilgili olacak. Bir takım fedakarlıklar içinde olabilirsiniz.

YÜKSELEN KOVALAR: Yakın çevreniz, anlaşmalar, kısa eğitim, kurs, kardeşinizin konumu ile ilgili gelişmeler Koç burcunda olacak olan dolunayla birlikte netlik kazanıyor. Engellenmeler ve kısıtlamalar sizin psikolojik durumunuzla ilgili olacak. Fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

YÜKSELEN BALIKLAR: Maddi kazanımlarınız ve kaynaklarınız; varsa çocuğunuzun iş statüsü, eşinizin kredi, borç vergi ve ameliyatla ilgili konuları, Koç burcunda olan dolunayla konular netlik kazanıyor. Engellenmeler ve kısıtlanmalar sizin sosyal çevrenizden ve ileriye yönelik projelerinizden olacak. Hedeflediğiniz şeylerde fedakarlık yapmak durumunda kalabilirsiniz.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR