KKTC Başkonsolosu Çağatay'dan TTSO'ya ziyaret

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Trabzon Başkonsolosu Erek Çağatay, TTSO'nı ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ile görüştü.

KKTC Başkonsolosu Çağatay'dan TTSO'ya ziyaret

Ağustos ayı itibarıyla Trabzon'da göreve başladığını hatırlatan KKTC Başkonsolosu Erek Çağatay, ekonomik yönden Anavatan ile Yavru Vatan'ın ilişkilerini geliştirmeyi amaçladıklarını belirterek, "Karadenizlilerin yoğun olarak yaşadığı KKTC ile Trabzon arasında geçmiş yıllarda yapılan uçak seferlerinin yeniden başlatılması ilk gündem maddelerimizden biridir. Bunun için çalışmaların sürdüğünü söyleyebilirim. Seferler başlayınca hareket ve dolayısıyla ticaret de artacaktır" dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da Başkonsolos Çağatay'a görevinde başarı dileklerini ileterek, "Trabzonlu işadamları olarak birkaç kez KKTC'ye giderek temaslarda bulunmuştuk. Ancak sizin de söylediğiniz gibi direkt uçak seferleri ilişkilerin gelişmesinde büyük bir etkendir. Biz de başlatılmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler