Kırmızı bülten ile aranıyordu! Operasyonla etkisiz hale getirildi

MİT'in Suriye'de düzenlediği 2 operasyonda, PKK/YPG'nin kırmızı bültenle aranan sözde sorumlularından Mehmet Gürbüz'ün de arasında olduğu 5 terörist SİHA ile etkisiz hale getirdi.

Kırmızı bülten ile aranıyordu! Operasyonla etkisiz hale getirildi

Türk askerinin yurt içi ve sınır ötesi operasyonlarına başarıyla devam ediyor. Sabah saatlerinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Soylu, "Hakkari Yüksekova'da 3 teröristi ablukaya alan PÖH çatışma sonucu 2 teröristi etkisiz hale getirdi. Kaçmaya çalışan terörist, kıskıvrak yakalandı. Sayı 3? daha eksildi" ifadelerini kullandı.

Kırmızı bülten ile aranıyordu! Etkisiz hale getirildi

SİHA'LAR İLE VURULDULAR
Bu açıklamanın ardından bir başarılı operasyon haberi de Suriye'den geldi. MİT, Suriye'de düzenlediği 2 operasyonda, PKK/YPG'nin kırmızı bültenle aranan sözde sorumlularından Mehmet Gürbüz'ün de arasında olduğu 5 teröristi SİHA ile etkisiz hale getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem