Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Oynadığı dizi ve filmlerle dikkatleri üzerin çeken başarılı oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Zalim İstanbul dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan başarılı oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

ZEYNEP TUĞÇE BAYAT KİMDİR?

8 Şubat 1990 yılında Mersin'de dünyaya gelen güzel oyuncu Zeynep Tuğçe Bayat, Marmara Üniversitesi'nde bir yandan Hukuk eğitimi alırken bir yandan da özel tiyatrolarda sahne arkasında çalışmıştır. Oyunculuğa karar vermesi ile birlikte ilk televizyon deneyimini Arka Sıradakiler adlı dizide yaşadı. Gönülçelen, Yıldız Masalı, Ah Neriman, Çilek Kokusu, Seviyor Sevmiyor ve Zalim İstanbul adlı dizilerde başarılı bir performans sergileyen güzel oyuncu izleyenler tarafından oldukça beğenilmiştir.

Film ve dizilerinin yanında kariyerinin ilk yıllarında Turkcell reklamlarında da oynamıştır.

Son olarak Afilli Aşk dizisinde 'Ceyda Aran' karakterine hayat vermektedir.

Ceyda Aran karakteri hakkında: "Ceyda 20’li yaşlarında genç, güzel, başarılı ve hırslı bir kadındır. Çocukluğundan beri Kerem’e takıntılı bir şekilde aşıktır ama belli etmez. Bir gün Kerem ile evlenme hayalleri kurar. Ama Kerem’in ona gelmesini ister. Havalı tavırlarından asla ödün vermez. Yelda’nın favori gelin adayıdır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi