Zalim İstanbul dizisinin 'Damla'sı Simay Barlas kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Başarılı oyuncu Simay Barlas'ın kim olduğu merak konusu oldu. Simay Barlas kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Zalim İstanbul dizisinin 'Damla'sı Simay Barlas kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Göstermiş olduğu başarılı performansı ile birlikte izleyenler tarafından oldukça beğenilen Simay Barlas kimdir? Tüm detaylar haberimizde...

SİMAY BARLAS KİMDİR?

5 Mayıs 1998 yılında doğan genç oyuncu Uludağ, Frutti Extra ve Rocco gibi reklam filmlerinde oynamıştır. Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunu güzel oyuncu Dijital Esaret adlı sinema filminin yanı sıra Paramparça, Hayat Bazen Tatlıdır ve Adı Efsane dizinde hayat verdiği 'Naz' karakteri ile birlikte gösterdiği performansla seyircilerin takdirini toplamıştır. 

Oyuncu aynı zamanda Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından 2016 yılında 'En iyi çıkış yapan kadın oyuncu' ve 'En yetenekli kadın oyuncu' ödüllerine layık görülmüştür.

Son olarak çekimlerine başlanan 'Zalim İstanbul' dizisinde 'Damla Karaçay' karakterine hayat vermektedir.

Damla Karaçay karakteri hakkında: Karaçay ailesinin sosyal medya fenomeni. Hayatın gerçeklerini umursamayan, kendini sanal gerçekliğe kaptırmış bir genç kız Damla. Annesine hayran, annesinin küçük ve daha modern bir kopyası gibi takılan Damla, evin küçük kızı olarak babasının kıymetlisi. Damla çocukluk ve ergenlik dönemini “ucube’’ dediği kuzeninden kaçarak, Nedimin varlığı yüzünden arkadaşlarını bile eve getirmekten utanarak geçirmiştir. Yaşı büyüdükçe bu utanma duygusu yerini acımaya bıraksa da, Damla çoğu zaman Nedim’le göz teması bile kurmaz. Son derece materyalist, tuttuğunu koparan, dişli bir kız olan Damla, alabildiğine yüzeysel ve plastik bir dünyanın ikonası.

Zalim İstanbul dizisinin 'Damla'sı Simay Barlas kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Artvinli dizisinin 'Damla'sı Simay Barlas kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi