Uğur Uzunel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Afilli Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Uğur Uzunel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Uğur Uzunel kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

UĞUR UZUNEL KİMDİR?

1988 yılında İzmir'de dünyaya gelen başarılı oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne Sanatları Oyunculuk Bölümü’nde eğitim görmüştür. 

Şeref Meselesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşayan Uğur Uzunel, Ağır Roman Yeni Dünya, El Yazısı, Ferahfeza, Nefesim Kesilene Kadar, Takım: Mahalle Aşkına, Aşk ve Mavi, İkimizin Yerine ve Halka dizi ve filmlerinde rol alan oyuncu son olarak Afilli aşk dizisinde 'Erkut Özkayalı' karakterine hayat vermektedir.

Erkut Özkahyalı karakteri hakkında: "Erkut 20’lerinin sonundadır. Ayşe’nin küçük abisidir. İpe sapa gelmez, serserinin tekidir. Kimseye bir hayrı dokunduğu daha hiç görülmemiştir. Erkut, kardeşi Ayşe’nin maaşıyla geçinir. Bu hayattaki tek motivasyon kaynağı paradır. Ucunda para olduktan sonra Erkut'u ikna edemeyecek hiçbir şey yoktur. Bir gün kör talihinin döneceğine inanır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler