Uğur Çavuşoğlu Kimdir?

Başarılı oyuncu Uğur Çavuşoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Uğur Çavuşoğlu Kimdir?

AHMET UĞUR ÇAVUŞOĞLU KİMDİR?

12 Mart 1967 yılında Artvin'de dünyaya gelen Ahmet Uğur Çavuşoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Fizik bölümü mezunudur. Ardından kazandığı Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları bölümünü tamamlamıştır.

Sahte Dünyalar, 80. Adım, Kış Çiçeği, Yaban, Yalan Dünya, Ateş Dansı, Herşey Çok Güzel Olacak, Sıcak Saatler, Kara Kentin Çocukları, Beni Unutma, Cebimde Çok Küçük Elma Var, Devlerin Aşkı, Savunma, Bir Dilim Aşk, Ateşli Topraklar, Hayat Türküsü, Parmaklıklar Ardında, Yersiz Yurtsuz, Zeynep'in Sekiz Günü, Beni Unutma, Unutma Beni, Dürüye'nin Güğümleri, Eş Ruhumun Eş Zamanı, Umutsuz Ev Kadınları, Osmanlı Tokadı, Bir Sevda İşi, Hayat Sevince Güzel, Meryem, Sen Anlat Karadeniz, Babamın Kemikleri ve son olarak Ege'nin Hamsisi dizisinde 'Şevket Gerginoğlu' karakterine hayat vermiştir.

Şevket Gerginoğlu karakteri hakkında: Doğma büyüme Karadeniz’li... Zeynep ve Ömer’in babası. Usta bir aşçıdır. Çabuk sinirlenip çabuk sakinleşen bir adam. Ege kasabasına bomba gibi düşer.

Şiir Kitapları: "Kadın : Şah. Erkek : ?.."

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları: Euridice’nin Elleri, Gizler Çarşısı, Fosforlu Cevriye, Rembetiko, Romeo ve Juliet, Azizname, Misafir, Hüznün Coşkusu, Taziye, Palto, Ateşli Sabır, Londra Caddesi, Benerci Kendini Niçin Öldürdü, İçimdeki Çığlık, Dostlar Tiyatrosu, Rosa Luxembourg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi