Tuzla Belediye Başkan Adayı Şadi Yazıcı kimdir?

AK Parti Tuzla Belediye Başkan Adayı olarak Şadi Yazıcı'yı gösterdi. Özlem Öztekin Vural kimdir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki detaylar

Tuzla Belediye Başkan Adayı Şadi Yazıcı kimdir?

2019 yerel seçimleri öncesinde partilerin adayları belli olmaya devam ediyor. Bu noktada Ak Parti'nin İstanbul Tuzla Belediye Başkan Adayının Şadi Yazıcı oldu.. Şadi Yazıcı kimdir, kaç yaşındadır, özgeçmişi nedir soruları merak konusu oldu. İşte detaylar

Şadi Yazıcı Kimdir?

Şadi Yazıcı, 1971 yılında Erzurum'da doğdu. Tuzla Belediye başkanı ve hekim olan Şadi Yazıcı 1974 yılında ailesi İstanbul Kartal’a yerleşti.

Şadi Yazıcı Kimdir?

İlkokulu Kartal Sabri Taşkın İlköğretim Okulunda tamamladı. Orta ve lise öğrenimini yine Kartal’da, Kartal Lisesi’nde tamamladı.1987 yılında liseyi bitirdikten sonra aynı yıl üniversite sınavına giren Dr. Şadi Yazıcı Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazandı.Atatürk Üniversitesi Tıp fakültesinden mezun olduktan sonra, Tıp doktoru olarak meslek hayatına başladı. İlk olarak Tuzlada 1997 yılında kurduğu Tuzla Teşhis ve Tedavi Merkezi ile özel sektörde hizmete başladı.2000 yılında İkinci kliniğini yine Tuzla sınırlarında E5 üstünde bulunan Aydıntepe Mahallesinde, yine Tuzlada açtı. 2005 yılında kliniği geliştirerek 90 kişilik kadrosu ile Tuzla’da hizmet vermekte olan Tuzla Cerrahi Tıp Merkezini kurdu.Merkezde, Mesul Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor. Daha önce aktif siyasette bulunmayan Dr. Şadi Yazıcı Adalet ve Kalkınma Partisinin kuruluşunda İstanbul Tuzla kurucu İlçe Başkanı olarak siyaset hayatına başladı.26 Ekim 2008 tarihinde yapılan son ilçe kongresinde tekrar aday olmayarak yedi yıllık ilçe başkanlığı görevini yeni bir arkadaşa bıraktı. 1997 yılında itibaren Tuzlada oturan Dr. Şadi Yazıcı, aynı Fakülteden mezun olan Dr. Fatma YAZICI ile 1998 yılında hayatını birleştirdi.Ömer Faruk Yazıcı ve Yavuz Enhar Yazıcı isminde iki erkek çocuk babasıdır.Şadi Yazıcı ne zamandan beri Tuzla Belediye Başkanı olarak görev yapıyor?AK Parti, 2009 ve 2014 yerel seçimlerinde Tuzla'da Şadi Yazıcı aday göstermiş bu iki seçimden başarılı sonuçlar almıştır.Şadi Yazıcı 2014 seçimlerinde yüzde 48,06 oy ile seçilmiştir.

Habertürk'ün iddiasına göre AK Parti'nin İstanbul'daki adayları şu şekilde olacak;

Adalar: Özlem Öztekin Vural

Ataşehir: İsmail Erdem

Silivri: MHP

Çatalca: Mesut Üner

Esenyurt: Azmi Ekinci

Avcılar: İbrahim Ulusoy

Başakşehir: Yasin Kartoğlu

Sultangazi: Abdurrahman Dursun

Küçükçekmece: Temel Karadeniz

Büyükçekmece: Mevlüt Uysal

Beylikdüzü: Mustafa Necati Işık

Bağcılar: Lokman Çağrıcı

Esenler: M.Tevfik Göksu

Güngören: Fatih Özçiçek

Bahçelievler: Hakan Bahadır

Bayrampaşa: Attila Aydıner

Gaziosmanpaşa: Hasan Tahsin Usta

Eyüp: Deniz Köken

Fatih: Ergün Turan

Kağıthane: Mevlüt Öztekin

Zeytinburnu: Ömer Arısoy

Sarıyer: Salih Bayraktar

Üsküdar: Hilmi Türkmen

Sancaktepe: Şeyma Döğücü

Ümraniye: İsmet Yıldırım

Çekmeköy: Ahmet Poyraz

Sultanbeyli: Hüseyin Keskin

Maltepe: MHP

Pendik: Ahmet Cin

Tuzla: Şadi Yazıcı

Beykoz: Murat Aydın

Kartal: Ebubekir Taşyürek

Arnavutköy: Ahmet Haşim Baltacı

Bakırköy: Mehmet Umur

Beşiktaş: MHP

Beyoğlu: Haydar Ali Yıldız

Kadıköy: Özgül Özkan Yavuz

Şile: İlhan Ocaklı

Şişli: Fatma Özden Ay

İSTANBUL : Binali YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler