Tuvana Türkay kimdir, kaç yaşındadır?

Başarılı oyunculuğu ve sesinin güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu Tuvna Türkay kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki tüm detaylar...

Tuvana Türkay kimdir, kaç yaşındadır?

TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

Bulgaristan göçmeni olan Tuvana Türkay, 3 Ekim 1990 yılında İstanbul Üsküdar'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Güneş Koleji'nde lise eğitimini tamamlayan güzel oyuncu, Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olmuştur.

Ayrılık, Nakş-ı Dil Sultan, Yer Gök Aşk, Kara Para Aşk, Oyunbozan, Deli Gönül ve Kızlarım İçin dizilerinde rol almıştır.

Rol aldığı sinema filmleri: Eksik Sayfalar, En Güzeli, Güvercin Uçuverdi, Bizans Oyunları, Somuncu Baba Aşkın Sırrı, Sen Sağ Ben Selamet, Olanlar Oldu, Bir Nefe Yeter

Oyunculuğun yanı sıra güzel isim şarkıcılık da yapmaktadır. 2015 yılında Enbe Orkestrası'nın albümünde söz ve müziği kendisine ait olan Ara Ne OLursun isimli şarkıyı seslendiren Tuvana Türkay büyük beğeni kazanmış ve sonrasında Mustafa Ceceli'nin aranjörlüğünde "tuana" şarkısını coverlamıştır. Doğa İçin Çal projesinde 'Hey On Beşli' türküsünü de seslendirmiştir.

Şarkı sözü ve beste de yapan ünlü oyuncu futbolcu Alper Potuk ve Mustafa Ceceli ile olan ilişkileriyle de gündeme gelmiştir.

Tuvana Türkay'ın bazı fotoğrafları:

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler