Tomas Hubocan kimdir?

Trabzonspor'da bir dönem kiralık oynayan Tomas Hubocan şimdilerde ne yapmaktadır? İşte hakkındaki detaylar...

Tomas Hubocan kimdir?

Bir dönem Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Slovak oyuncu Tomas Hubocan kimdir? Hangi takımlarda forma giymiştir? Şimdilerde ne yapmaktadır? İşte hakkındaki detaylar...

TOMAS HUBOCAN KİMDİR?

17 Eylül 1985 yılında Slovakya'nın Zilina kentinde dünyaya gelen Hubocan, stoper mevkisinde forma giymektedir.

İki ayağını kullanabilen oyuncu 1,84 boyundadır.

Futbola doğduğu kentin takımı olan MSK Zilina'da başlayan Hubocan, 2006 yılında FC ViOn Zlate Moravce-Vrable takımına kiralanmış; 2008 yılında da 3.2 Milyon Euro karşılığında Zenit'e transfer olmuştur. Dinamo Moskova 2016 yılında oyuncuyu transfer ederken, Fransa ekibi Marsilya oyuncuyu 1.2 Milyon Euro karşılığında kadrosuna kattı.

2017 yılında Trabzonspor'da bir sezon kiralık oynayan Hubocan, Marsilya'ya döndüğünde fazla forma şansı bulamamış; zaman zaman alt takımlarda oynasa da sözleşmesinin sona ermesi ile takımdan ayrılmıştır.

Son olarak herhangi bir kulüpte oynamamaktadır.

Özellikleri: İki ayağını da kullanabilen oyuncu geriden oyun kurma konusunda tecrübelidir. Ayrıca sağ bek ve sol bek mevkilerinde de yeterli derece forma giyebilen oyuncu, oynadığı takımların adeta jokeri olmuştur. Özellikle Trabzonspor'a transferi öncesi futbol yorumcusu Uğur Karakullukçu'nun oldukça olumlu yorumları vardır.

Kariyeri boyunca 4 Milyon Euro'dan fazla kendisi için bonservis bedeli ödenmiştir.

Şampiyonlar Ligi'nde 21, Avrupa Ligi'nde 17 karşılaşmaya çıkmıştır.

Zenit takımıyla UEFA Kupası ve UEFA Süper Kupası başta olmak üzere, 2 kez Rusya Ligi, 2 kez Rusya Süper Kupa Şampiyonluğu, 1 kez de Rusya Kupası Şampiyonluğu bulunmaktadır.

1 kez de Zilina takımı ile Slovak Şampiyonluğu yaşamıştır.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi