Tolga Pancaroğlu kimdir?

Sunucu Eda Pera Küçük'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle dava edilen Tolga Pancaroğlu kimdir? İşte detaylar...

Tolga Pancaroğlu kimdir?

Eski sevgilisi sunucu Eda Pera Küçük'e şiddet uyguladığı gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan ve hapis cezası alan Tolga Pancarlıoğlu kimdir? İşte hakkındaki detaylar...

TOLGA PANCAROĞLU KİMDİR?

1991 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Tolga Pancaroğlu, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim aldıktan sonra, Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi dizisinde aldığı rolle ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Son olarak Baba Candır dizisinde 'Egemen' karakterine hayat vermiştir.

Egemen karakteri hakkında: "28 yaşında ki Egemen işinde yükselmekte olan bir doktordur. Tıp fakültesinden birincilikle mezun olduktan sonra, onkoloji uzmanı olmuş ve bir hastanede, kanser araştırmaları üzerine çalışmaya başlamıştır. O da ablası gibi hayatını işine adamıştır. Fazladan nöbetlere kalıp, her işe koşuyordur. Egemen bir süredir hastanede pratisyen hekim olan Derya ile çıkıyor ama işini etkiler korkusuyla bu ilişkiyi herkesten saklıyordur. Genç yaşta kazandığı başarılar Egemen’in herkese tepeden bakmasına sebep olur. Egemen’in ukala tavırlarına en çok maruz kalan kişi ise kardeşi Emrecan’dır. Egemen Emrecan’ın adam olma zamanının geldiğini düşünüyor ve her fırsatta Emrecan’ı hizaya sokmaya çalışıyordur."

Eski sevgilisi Eda Pera Küçük'e şiddet uyguladığı gerekçesi ile gündeme gelmiş, hakkında açılan davada hakaret ve tehdit suçlarından hapis ve para cezası verilirken, yaralama suçundan ise beraatine karar verilmişti.

Ne olmuştu: Sunucu Eda Pera Küçük “Baba Can’dır” adlı dizide rol alan sevgilisi Tolga Pancaroğlu’nun kendisini şiddet uyguladığını, ölümden döndüğünü belirterek şikayetçi olmuştu. Darp raporu bulunduğunu söyleyen alan Eda Pera Küçük, savcılıktan koruma kararı çıkarttırmıştı.Tolga Pancaroğlu'nun elinde gizli çekilmiş videolarının bulunduğunu söyleyen Eda Pera Küçük, "Arkadaşlarımın polise haber vermesiyle ölümden döndüm. En son dövdüğünde bir hafta hastanede yattım. Belgelerimle savcılığa başvurdum, koruma kararı çıktı. Fakat Tolga bu kararı da ihlal etti, şu an hakkında yakalama emri var” demişti. Davayı geri çekmesi için tehdit edildiği belirten Küçük, “Tolga bana bıçak çekti ve ölümle tehdit etti. Ailesi de davayı geri çekmem için tehdit ediyor. Bugüne kadar aileme bir şey anlatamadım. Ancak artık her şey ortaya çıksın istiyorum” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi