Tolga Çevik kimdir?

Doğaçlama hareketleri ile ekranları başında izleyenleri gülme krizlerine sokan Tolga Çevik kimdir? İşte hakkında detaylar...

Tolga Çevik kimdir?

TolgShow programının oyuncusu Tolga Çevik, ekranları başında izleyenleri gülme krizlerine sokuyor. Peki Tolga Çevik kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte hakkında tüm detaylar...

TOLGA ÇEVİK KİMDİR?

12 Mayıs 1974 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Tolga Çevik, en ünlü komedyenlerden biridir.

Liseyi okuduğu Doğuş Özel Lisesi'nin ardından ilk defa tiyatro çalışmalarına başlayan Tolga Çevik, liseler arası yarışmalarda ödüller almıştır. Yeditepe Oyuncuları adlı tiyatroya katılan Çevik, 1996 yılında da Central Missouri State Üniversitesi'nin Tiyatro Anasanat Dalı Oyunculuk bölümünden mezun olmasıyla kendini geliştirmiştir.

Amerika'daki eğitiminin ardından Hadi Çaman Tiyatrosu'nda profesyonel hayatına ilk adımını artmıştır.

Bir Demet Tiyatro, Feride, Salacak Öyküleri, Herkes Kendi Evine, Köçek, Vizontele, Aşk ve Gurur, Bana Bir Şeyhler Oluyor, Esir Şehrin İnsanları, Vizontele Tuuba, Ölümsüz Aşk, Avrupa Yakası, Dişi Kuş, Herşey Yolunda, Hızlı Adımlar, Sevinçli Haller, Organize İşler, Despero, Ah Kalbim, Sen Kimsin?, Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi, Arkadaşım Hoşgeldin, Patron Mutlu Son İstiyor, Sen Benim Herşeyimsin dizi ve filmlerinde rol almıştır.

Arkadaşım Hoşgeldin, Sen Kimsin, Komedi Dükkanı'nında stan-up gösterileri yapan Tolga Çevik, son olarak TolgShow'da programam devam etmektedir.

Özel Yaşamı: Ünlü oyuncu, Cem Yılmaz'ın kardeşi Özge Yılmaz ile 2004 yılında dünyaevine girmiştir. Bu evliliğinden çiftin, Tuna ve Tan adında iki çocuğu dünyaya gelmiştir.

Tolga Çevik kimdir?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Biyografi