Taner Rumeli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Afilli Aşk dizisinin oyuncu kadrosunda bulunan Taner Rumeli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte tüm detaylar...

Taner Rumeli kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

TANER RUMELİ KİMDİR?

8 Nisan 1985 yılında Ankara'da dünyaya gelen oyuncu, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih - Coğrafya Fakültesi Tiyatro bölümünden mezun olmuştur.

Unutma Beni, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Nuri, Atlılar, İnadına Yaşamak, Analı Yaşamak, Analı Oğullu ve İnadına Aşk dizilerinde rol alan oyuncu son olarak Afilli Aşk dizisinde 'Rıza Özkayalı' karakterine hayat vermektedir.

Rıza Özkayalı karakteri hakkında: "Rıza 30’lu yaşların sonundadır. Ayşe’nin büyük abisi ve evin direğidir. Rıza mahalledeki kahveyi işleterek hayatını geçindirir. Sadece ailenin değil mahallenin de ağabeyidir. Dediğim dedik astığım astık tavırlarıyla Ayşe’ye de dünyayı dar eder. Yakın bir dönemde hapisten şartlı tahliyeyle çıkmıştır. Rıza’ya göre dünya korkunç tehlikelerle dolu güvenilmez bir yerdir ve kardeşini koruduğu için kötü adam oluyorsa, kötü adam olmak onun için sorun değildir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler