Survivor Yunanistan yarışmacısı Toni Stavratis kimdir?

Toni Stavratis Survivor Yunanistan takımı kadrosunda yer alıyor. Toni Stavratis kimdir, mesleği nedir, kaç yaşındadır? İşte hakkında öne çıkanlar

Survivor Yunanistan yarışmacısı Toni Stavratis kimdir?

Survivor 2019’da bu yıl Türkiye ile Yunanistan takımları karşı karşıya geliyor. Türk yarışmacılarının yanı sıra Yunan yarışmacılar da büyük merak uyandırdı. Yunanistan takımında yer alan isimlerden biri de Toni Stavratis oldu. Peki Toni Stavratis kimdir, mesleği nedir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Toni Stavratis kimdir?

Toni Stavratis kimdir?

Toni Stavratis 34 yaşında ve Salamina adasından geliyor. Eski bir dövüş sanatları atleti ve şu an Yunanlı VİP kişiliklere can kurtaranlık yapıyor. Şu ana kadar yaptığı en zor iş Somali’de gemilerde donanma denizciliği yapması. Sahip olduğu tutku ve esnekliği ile Yunan takımına birçok ödül kazandıracağına ve Survivor birincisi olacağına inanıyor.

 Survivor Yunanistan Yarışmacıları
Türkiye takımının rakibi olan Yunanistan takımının tam kadrosu şu şekilde oluştu;
Afroditi Skafida, Demi Tsaganou, Dimitra Vamvakousi, Dimitris Margaritis, İoulieta Kitrinou, Kiriakos Pelekanos, Nantia Mavroudea, Nikos Kosmas, Panagiotis Konstantinidis, Ria Kolovou, Spiros Gourdoupis ve Toni Stavratis.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler