Survivor Yunanistan yarışmacısı Demi Tsaganou kimdir?

Demi Tsaganou Survivor Yunanistan takımı kadrosunda yer alıyordu ve ilk elenen isim oldu. Peki Demi Tsaganou kimdir, mesleği nedir, kaç yaşındadır? İşte hakkında öne çıkanlar

Survivor Yunanistan yarışmacısı Demi Tsaganou kimdir?

Survivor 2019’da bu yıl Türkiye ile Yunanistan takımları karşı karşıya geliyor. Türk yarışmacılarının yanı sıra Yunan yarışmacılar da büyük merak uyandırdı. Yunanistan takımında yer alan isimlerden biri de Demi Tsaganou oldu. Ancak Demi yarışmada ilk elenen isim oldu Peki Demi Tsaganou kimdir, mesleği nedir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Demi Tsaganou kimdir?

Demi Tsaganou 27 yaşında ve Lamia’dan geliyor. Fizik tedavi bölümünden mezun fakat futbol maçlarında hakemlik yapıyor. Güçlü karakteri ve hırsı adada kalmasında yardımcı olacak.
Survivor Yunanistan yarışmacısı Demi Tsaganou kimdir?
 Survivor Yunanistan Yarışmacıları

Türkiye takımının rakibi olan Yunanistan takımının tam kadrosu şu şekilde oluştu;
Afroditi Skafida, Demi Tsaganou, Dimitra Vamvakousi, Dimitris Margaritis, İoulieta Kitrinou, Kiriakos Pelekanos, Nantia Mavroudea, Nikos Kosmas, Panagiotis Konstantinidis, Ria Kolovou, Spiros Gourdoupis ve Toni Stavratis.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler