Survivor 2019 yarışmacısı Azim Kaan Güvenilir kimdir?

Azim Kaan Güvenilir Survivor 2019 yarışmacılarından biri oldu. Azim Kaan Güvenilir kimdir, ne iş yapmaktadır, nerelidir? İşte hakkında merak edilenler...

Survivor 2019 yarışmacısı Azim Kaan Güvenilir kimdir?

Survivor 2019'un 2 Şubat'ta başlayacağının açıklanmasının ardından gözler yarışmacılara çevrildi. Survivor 2019 yarışmacılarından Azim Kaan Güvenilir kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, ne iş yapmaktadır? İşte detaylar

Azim Kaan Güvenilir kimdir?

Azim Kaan Güvenilir kimdir?

29 yaşındaki Azim İstanbullu. Günlük hayatında aktif olarak spor yaptığını söyleyen Azim, futbol ve boks ile uğraştığını dile getiriyor.

Azim Kaan Güvenilir kendisini şöyle anlatıyor ;  "Sporu sevmemiz aileden geliyor. Fitness ile başladım, süper amatörde futbol oynadım. Survivor benim en büyük hedefimdir. Kendimi çok iyi ifade edebileceğimi düşünüyorum. Atışlarıma çok güveniyorum ve el becerim iyidir. Mental oılarak da kendime güveniyorum Sadece aç kalmakla ilgili kendime güvenemiyorum. Sınırlarımı Survivor'da zorlamak istiyorum. Yatakta değil yerde yatmak istiyorum, aç olarak yarışmak istiyorum. Kendimi sınama istiyorum açıkçası. Çok çabuk parlayabiliyorum ama hiç bir zaman adam satmam. En büyük hayalim Survivor'a sınırlarımı zorlamaya gidiyorum ama beni kim zorlayacak onu bilemiyorum."

Azim Kaan Güvenilir Survivor 2019 yarışmasından 26.02.2019'da elenerek ayrılmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler