Songül Öden'in sevgilisi Kevork Malikyan kimdir?

Kevork Malikyan, Songül Öden'in yeni sevgilisi olduğu iddiasıyla gündeme oturdu. Peki Kevork Malikyan kimdir? İşte detaylar

Songül Öden'in sevgilisi Kevork Malikyan kimdir?

Oyuncu olan Kevork Malikyan'ın ismi kendisi gibi oyuncu olan Songül Öden'le aşk dedikodularına karışınca gündeme oturdu. İngiliz oyuncu Kevork Malikyan kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

Kevork Malikyan kimdir?

Diyarbakır'da 1943 yılında dünyaya gelen oyuncu aslen Ermeni olmakla birlikte İngiliz'dir. Diyarbakır'da dünyaya gelmesinin ardından 10 yaşında dini eğitim için İstanbul'da Karagözyan Yetimhanesi'ne giden Kevork Malikyan 7 yıllık eğitimi sonrasında 20 yaşında Londra'ya gitti. Londra'da tiyatro eğitimleri almaya başladı.


SONGÜL ÖDEN İLE AŞK DEDİKODULARI

Son olarak Kerem Alışık ile uzun bir birlikteliği olan ve evliliğe giden ilişkilerini noktalayan Songül Öden, Instagram hikayesinde paylaştığı fotoğrafla akıllarda soru işareti uyandırdı. Songül Öden, Kevork Malikyan ile çektiği fotoğrafın ortasına kalp çizerek ' Diyarbakır prensi' notunu düştü. İddialara göre çift yeni bir aşka yelken açmış.


Aşka uzun süre kapılarını kapayan güzel oyuncu Songül Öden, Ermeni asıllı İngiliz oyuncu Kevork Malikyan ile sevgili olduğu iddia edildi. Öden fotoğraf paylaşarak iddiaları güçlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler