Serkan Altunorak kimdir,kaç yaşındadır?

Serkan Altunorak, bu hafta Beyaz Show'un konuklarından biri olacak. Peki Serkan Altunorak kimdir, kaç yaşındadır? İşte hakkındaki detaylar

Serkan Altunorak kimdir,kaç yaşındadır?

Kanal D'de her cuma ekranlara gelen Beyaz Show'da bu hafta konuklardan biri de Serkan Altunorak olacak. Oyuncu olan Altunorak merak konusu oldu. Peki Serkan Altunorak kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

Serkan Altunorak kimdir?

Ankara'da 24 Aralık 1976'da dünyaya gelen yakışıklı oyuncu Hacetttepe Üniversitesi'nde Tiyatro bölümünü bitirdikten sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nin güzel sanatlar bölümünü okudu.  Ardından oyunculuğa adım atan Serkan Altunorak ilk deneyimini Ayrılsak da Beraberiz dizisinde Unisex Bekir karakterini oynayarak 1999 yılında yaşadı. Ardından 2006 yılında İmkansız Aşk'ta Cem, yine 2006 yılında Gomeda'da Tolga, 2007 yılında Kara Duvak'ta Merdan'ı oynadı. 2008 yılında ekranlara gelen Sınıf dizisinde de Umut karakterini canlandıran oyuncu, DOT'ta Kürklü Merkür oyununda Eliot karakterini oynadı. Ayrıca bir çok projede konuk oyuncu olarak da yer almıştır. Fatih Akın'ın Sezen Aksu'nun Yanmışım Sönmüşüm Ben şarkısına çektiği klipte yer aldı.
Serkan Altunorak kimdir,kaç yaşındadır?
DİZİ SETİNDE YARALANDI

Serkan Altunorak, Ebru Gündeş ile oynadığı ve 2006 yılında çekilen İmkansız Aşk dizisinde talihsiz bir olay yaşadı. Rol gereği rus ruleti oynaması gereken oyuncu, kafasına tabancayı dayayarak tetiğe bastı. Oyuncu aniden kanlar içinde yerde kaldı ve kuru sıkı tabancanın dolu unutulduğu anlaşıldı. Serkan Altunorak ağır yaralandı ve uzun süre tedavi gördü. Dizi de yayından kaldırıldı. 2011 yılında Bir Günah Gibi dizisinde Suat karakterini oynamıştır . Yine aynı yıl yayın hayatına başlayan Muhteşem Yüzyıl adlı diziye üçüncü sezonda Taşlıcalı Yahya rolü ile dahil olmuştur.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Biyografi