Serenay Aktaş kimdir?

Futbolculuğunun yanı sıra güzelliği ile de ön plana çıkan Serenay Aktaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Serenay Aktaş hakkında tüm detaylar... Serenay Aktaş fotoğrafları...

Serenay Aktaş kimdir?

Futbolculuğunun yanı sıra güzelliği ile dikkat çeken Serenay Aktaş şimdilerde ise özel hayatı ile gündemde.. Peki Serenay Aktaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Neler yapmaktadır? İşte hakkında detaylar...

SERENAY AKTAŞ KİMDİR?

1 Ekim 1993 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Serenay Aktaş, Beşiktaş'ta forma giyen futbolcudur.

15 yaşında Zeytinburnuspor ile futbol hayatına başlayan Aktaş, iki sezon sonra 1207 Antalyaspor'a transfer olmuştur. 2015 yılından beri de Beşiktaş'ta forma giymektedir.

Futbolculuğunun yanı sıra oyunculukta yapamaktadır.

Arka Sıradakiler, Kalbim Seni Seçti, Yahşi Cazibe, Türk Malı, Kanıt, Muhteşem Yüzyıl, Çılgın Dershane 3, Figüran, Kaçak Gelinler, Acil Aşk Aranıyor, Mekas, Rengarenk, Gülümse Yeter, Yıldızlarda Kayar Das Borak, İlişki Durumu: Evli, Meryem ve Kim Daha Mutlu dizi ve filmlerinde rol almıştır.

Ayrıca katıldığı Survivor programi ile de oldukça ses getirmiştir.

Yarışma ve programlar: Survivor All Star, Survivor Ünlüler - Gönüllüler, Adını Sen Koy

Rol aldığı klipler: Hangimiz Tertemiz (Emre Altuğ), Frekans (Papatyalar), Baston (Tek Perdelik Aşk Oyunu), Gülüşü Yaralım (Bülent Serttaş)

Rol aldığı reklam filmleri: Teknosa, Kotex, Rexona

Serenay Aktaş fotoğrafları:

Serenay Aktaş kimdir?
Serenay Aktaş kimdir?
Serenay Aktaş kimdir?
Serenay Aktaş kimdir?
Serenay Aktaş kimdir?
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler